walk on wings, tread in air: kalau rasa paham bagus kalau tak paham lagi bagus <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


kalau rasa paham bagus kalau tak paham lagi bagus
2009-01-23
Aku tetiba rasa macam nak tampar muka sumone.

Kalau aku nampak muka dia kat sini memang aku pegi direct depan muka dia, aku lempang sekali pun jadik la.

Apetah lagi kalau dia dengan relanya pegi tadah muka dia depan aku sambil senyum-senyum as if senyuman dia tu boleh buatkan aku lembut hati. Memang konfem aku ludahkan.

Ingat ye 3 benda ni.

1. aku lempang.
2. aku tampar.
3. aku ludah.


Daripada ko menyemak kat sini, baik ko pegi main kote.

Aku dah penat dengan tebiat kau.
Dengar nama ko pun aku dah jijik.

All the best la dengan masa depan kau yang aku rasa takkan berubah kalau ko masih dengan perangai lama.

BARUA!
BACUL!
BODOH!
BABI!







posted by Diana Ishak @ 1:01 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER