walk on wings, tread in air: Aku tengah jatuh chenta ngan Ryan Gosling....maafkan aku En Wan. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Aku tengah jatuh chenta ngan Ryan Gosling....maafkan aku En Wan.
2009-01-29
Aku dah khatam The Notebook hanya dalam satu hari.
Kalau aku tak keje, mau 5 jam dah habis.

Aku memang lembab sket nak habiskan buku cerita omputih walaupun 240 muka surat. Kang jumpa word yang pelik-pelik mula la aku sibuk nak carik dictionary pulak.

Habis baca kol 8.30pm semalam, terus aku bukak YouTube tengok movie dia pulak.



And pagi ni mandi, mata aku still bengkak dek menghayati sangat baca buku tu.
Seriesly, buku tu lagi best dari movie.
Movie tu jadi best sebab hero dia Ryan Gosling.

Ni kalau Mak Aji nampak ni konfem 'Kalau baca buku tu sehari habis, cuba aku suruh baca Quran, sehelai sehari pun mencungap'.

'Mana ada mencungap?
Orang nak ambik napas ni jap lagi ada 5-6 harakat punya baris nak baca'.

Panggggggg!!

Menjawab, menjawab!



Aku baru perasan mesej malaun ni masuk.
Ni takde lain kes A Kugan la ni.
Dia ni memang hardcore Hindraf, asal ada perhimpunan apa-apa melibatkan geng-geng dia, memang dia yang tau dulu. Pastu konfem dia sound aku untuk sama-sama memeriahkan suasana.

Betul kan, Beng??

Aku tengah cari movie Half Nelson ngan Fracture nih.
Carik kat YouTube tak jumpa.
Nak carik yang takyah bayar apa-apa punya.

Ok, jap lagi aku nak start PS I Love You.

Bismillah....
posted by aveo757 @ 12:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER