walk on wings, tread in air: Shit itu taik. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Shit itu taik.
2008-11-25
Call masuk, bluetooth aku time tu la dia nak membuto segala buat hal takleh connect pulak. So aku tengok no Rizman aku terus angkat. Aku suka angkat call and greet "Heyyyy" instead of "Hello?". Kalau kawan-kawan se-lahanat-an, aku angkat "Ha, apa?"

Since tadi tengah drive, keta banyak lak tu, bluetooth cam haram, tengok number Rizman keluar, aku pun terus "Heyyyyyy"

Sekali suara pompuan.

Ok, aku terkedu tapi tak pause.
Kalau aku pause konfem bini dia syak bukan-bukan.
Sori ye, aku takde masa nak gaduh pasal laki kau.

"Yes??? Ada apa?" aku tanya baik-baik. Walaupun sepatutnya aku cari ayat yang lagi baik dari tu. 'Ada apa' tu cam rude sangat bunyiknya. But WTF la, aku takkan lupa ko maki hamun aku dulu.

Dia tanya "You siapa?"

Aku cam apehal pompuan ni tanya aku saper?
Dulu bukan ko penah serang aku ke, takkan ko tak simpan nombor aku for future tracking kot. Come on lah.

Aku pun buat kuang ajar balik "You nak cakap ngan siapa?"

"Diana"

Selalunya aku akan biar orang tu respon dulu, tapi tadi kepala aku pun dah pening sebab walkathon dalam hujan, ngan bawak keta, kena on speaker phone, tangan kiri pegang wadeh (best gila kuih ni), so aku takleh concentrate sangat ngan apa benda ko nak cakap. So sebelum dia sembur aku biar aku tembak dia dulu.

"Ada apa-apa issue lagi yang tak settle between you and your husband yang you nak libatkan i?"

Wah, cam series je bunyiknya kan?
Padahal tangan tengah pegang wadeh siap plastik wadeh park celah peha.

Senyap.

Tapi line still on.
Aku tunggu dia cakap.

Ah, shit.
Terngiang-ngiang lagi suara pompuan tu.
Slow tapi jelas.

Dia tanya "Eh, Rizman dah kawen????"
Macam dia tak tau je.

Damnnnn!!
Aku punya shock gila babi tak tau apa efek yang telah berlaku tetiba aku nampak wadeh kat celah peha aku penyek.

Aku rasa aku pause lama sangat kot sampai pompuan tu tanya balik 'Rizman dah kawen ke??"

Gila gabra sial.
Aku terus off HP.
Sampai skang aku tak on.
Konfem kalau aku on ni berderet nombor Rizman masuk.

Lahabau la Rizman ni.
Nak pasang seploh pun delete la nombor aku dulu.
Ni konfem dia pi toilet awek dia check HP dia.
Bodoh!

Series. Tobat.
Aku tak suka la perasaan camni.
Macam aku lak yang buat salah.
Tapi memang salah pun.
Apesal la aku gatal sangat pi tunjuk terer tanya soklan direct cam tu?
Selalunya tak pulak.
Hari ni tetiba nak tunjuk samseng.
Skang ni aku dah tak tentu rasa.
Bukan takut.
Tapi cam gelabah sebab aku dah mungkin runtuhkan relation orang.

Tapi aku salah ke?
Dia yang gatal pasang lain.
Tapi maybe jugak Rizman jujur nak kawen ngan pompuan tu cuma dia BELOM berkesempatan nak cakap yang dia dah ada bini.
Tapi kelakar lak bunyiknya.

Shit!!!!
SHIT!!!!!!!!


Aku taknak terlibat dah okkkkkk.
Aku taknakkkkkkkkk.
Tolong jangan carik aku.

Aku tak kenal.
Aku tak kenal kau.

Bawak aku lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Babi la.
Aku takleh tido malam ni rasanya.
Konfem mimpi Rizman.
posted by aveo757 @ 12:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER