walk on wings, tread in air: wat de tuut <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


wat de tuut
2008-09-08

Hari ni aku berbuka kol 8 malam. Sial palis takkkkkk???

Padahal semalam petang aku dah send email mintak early leave sebab nak bukak puasa. Takde la early mana pun, takat 5.30pm tu aku leh accept lagi. Opis aku kat Kelana Jaya okkkk, lalu jalan mana pun still tempuh bapak jam. Kena sound orang tua ni awal-awal, dia ni kalau dah buat meeting memang lupa diri, selalunya santak ke kol 9 malam.

Presentation aku habis sharp 5.30pm, kawan-kawan dah bagi signal boleh balik.
Tapi si tua ni buat dekkk je.
Kalau ko taknak lepaskan aku awal, setidak-tidaknya ko cakap la dinner will be served at 7 ke, pizza is on its way ke. Sejuk perut aku yang tengah lapar ni.

Harammmm.

Siap buat muka lebam masa aku present.
Seboleh-boleh nak carik silap aku.

Tak dapat beb, tak dapattttt.
Aku dah semak report-report aku semua.
Aku tau tektik keji ko memang carik jalan nak hentam aku depan semorang.

Tak dapat maki aku, dia bagi task pulak.
Kalau dah nama pendengki tu, memang gigih carik pasal ngan aku.
Task yang ntah hapa-hapa dibaginya.
Suruh semak balik invoice.
Semak balik sales forecast.
Suruh cipta satu table nak bagi senang view pending POs.

Pehal lak kena buat keje yang takde sangkut-paut ngan aku ni?

Tak tau buat??

"Please refer to customer service."

Memang dasar tapir okkkk.
Ni kira otomatik aku turun pangkat jadik admin assistant la kot.

Takpe, aku buat.
Aku memang pantang orang challenge.
Mula la semangat Rentap masuk ke badan.

Agi hidup agi ngelaban!!!!

Tetiba je tukar bearing.


Tapi sebenarnya sikittttttttt pun aku tak hangin ngan dia.
Aku dah boleh agak respond dia yang cam babi mati laki tu.

Sebenarnya aku nak gelak.

Punya la tinggi pangkat, umur pun dah senja, tapi tak matang.
Ngan budak muda macam aku dia nak ajak bergaduh.
Nampak sangat bengang aku resign dan bakal menggagugugat kedudukan dia.
Wah, lom apa-apa lagi dah riak.

Apa punya bos la.
Takde consideration lansung.
Orang-orang macam ni la yang buat aku jadik racist.



Ambik ko bontot mat saleh, kalau kasik bontot aku angin ahmar ko kang.

p/s : Bontot tu dah diBLURkan okkkkk, jangan nak kata aku buat entry porno lak.


posted by aveo757 @ 11:16 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER