walk on wings, tread in air: Porno ke site aku? Aku baru nak scan gamba bogel <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Porno ke site aku? Aku baru nak scan gamba bogel
2008-07-08

Aku bukannya nak delete pun blog ni. Ni kan life jurnal aku, tempat aku memaki, memporno dan juga menggedik.

Cuma semalam emo sket. Benda ni bukan baru sekali jadik kat aku.
Dulu penah url aku ditempek kat forum gossip2 artis. Ada sakai mana ntah pi letak link ke blog aku. Berjujuk-jujuk masuk. Pastu aku kena komen 'Mana gossip pasal Abby-Norman? Poyo la kau!'

Aku jugakkkkk yang dapat poyo.

Dulu, berduyun-duyun datang blog aku semata-mata nak tengok bagaimanakah rupanya perampas boifren orang ini. Dah masuk blog aku takkan nak tengok blog je kan, nak la jugak letak sekomen dua. Komen pun kena la yang pedih-pedih sket.

'Dah la hitam, ada hati nak rampas boifren orang'

Memang aku hitam. Takde saper pun kata aku putih. Mungkin sebab ko putih sangat kot tu yang kena tinggal.
Beb, kita kalau nak pastikan boifren lekat, mulut jangan longkang, hati mau baik, lucah takpe. Eh.
Seb baik aku hitam tau. Kalau putih?? Makan atiiii la ko.

Dahuluuuuuuuuuuuu...suatu waktu dahulu.

Betina birah mana ntah hantar aku email.
Cakap aku gedik dah ada laki still gatal nak bercinta ngan boifren orang.
Eh, ko pulak susah?
Bukan aku gatal ngan laki ko pun. Masalahnya, yang ko tuduh aku rampas boifren orang ni, si boifren tu kacak kah? Kalau tak kacak, tolong jangan babitkan aku dalam isu murahan ni.

Wellllll....susah jadi manusia hitam tapi CUN ni. Apa lagi yang boleh kita buat selain dari merampas kekasih orang kan?
Wakakakakakakkka.

Itu aku tak kisah, tapi this betina siap cakap 'Entah-entah anak kau tu pun anak dengan laki lain'.

Lebih tak??????
Boleh saya tampar dia?
Ok, sila tampar.

PANGGGGGGGGGGGGGGG!!!!

Aku konfius pehal minah ni yang lelebih. Padahal dia takde kena-mengena pun dalam kes ni. Awek kepada balak yang 'aku rampas' tu pun tak bising, pantat dia lak yang panas. Oh, mungkin juga dia baru lepas kena dump. Tu la ko, saper suruh tak gorgoeus, kan dah jadik loser.

Aku taknak tuduh sesaper, sebab benda ni kicik punya hal. Kang salah tuduh banyak lak dosa aku. Dosa skang pun aku tak tau camne nak buang.

Kita berbaik sangka je la okk.

Aku rasa orang yang pedajal aku ni dia cuma nak beramas-mesra kot. Nak gurau-gurau, geli-geli. Mungkin juga dia tak tahan menanggung seksa menahan kotenya dari mengganas bila baca entry-entry aku. Aku memang tak boleh dengar kes-kes macam ni, cepat simpati. Ko carikla bontot sesaper, pandai-pandai la settle. Nama nak tadah bontot aku kem salam la.

Kalau yang nak bergurau ngan aku ni adelah seorang fomfuan, takde apa yang aku nak nasihatkan, cuma kalau laki aku pi oversea sok, aku kirimkan Dildo untuk ko, ok? Saiz apa nak?

posted by aveo757 @ 2:13 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER