walk on wings, tread in air: PAUSE <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


PAUSE
2007-12-09

Aku memang sangat busy okkk.
Bukan purak-purak.
So, aku rasa aku takkan busy blogging macam dulu atau maybe invisible kejap buat masa ni.
Rasa cam nak pinjam tangan orang siapkan keje. Tempat ni sangat macam cilaka.
Penuh dengan garis-garis panduan untuk menjadi usahawan hebat.

Tolong la.
Aku cuma nak keje je kat sini, bukan nak ambik kompeni ko pun. So takyah nak ajar aku benda-benda yang aku tak perlu tau. Sebab aku pun malas nak ambik tau. Dok kira hari je ni.

And disebabkan aku takde masa nak membaca blog orang, let alone memblogging, so kira fair la kalau aku pause kejap.

Tapi sebelum aku pause tu aku nak bagitau kepada peminat blog aku "pu20rm". Selalunya "pu2rm". Alih-alih aku tengok dah bertambah lak nombor. Tak tau la orang yang sama ataupun orang lain, yang aku tau ko memang peminat setia aku kan?

pu20rm has left a new comment on your post "Miranda Priestly version Asia":
boring sunggoh blog ini sekarang. kaler yang cukup poyo. layout berterabur. tangan sakit eh, sebab tu layout berterabur?

Publish this comment.

Reject this comment.

Moderate comments for this blog.



Apa-apa aje la.
Untuk pengetahun ko, blog ni life jurnal aku, boring ke tak boring ke, itu life aku, and takde kena-mengena ngan kau. Dan aku rasa life ko lagilaaaaaaaaaaaaaa boring sebab tu ko balik-balik masuk blog aku. Takde keje nak buat ke?
Tapi, boring-boring pun ko masuk gak blog aku kan? Dah tau boring yang ko nak masuk gak pesal. Semata-mata nak stalk aku? Semata-mata nak tengok life aku happening ke tak? Too bad, memang aku sentiasa happening.

Nasihat aku, kalau rasa-rasa nak carik pasal ngan aku tak payah la menyembunyikkan kebaculan dengan cara 'beranonymous'. Itu kaedah sangat keji dan berIQ rendah. Tapi aku rasa ko memang IQ cetek pun. Terang-terang dah kat blog aku ada tulis I WARN. Baca la. Ke tak paham bahasa omputih? No problem, aku leh translatekan.

Kalau rasa takut nak tunjukkan diri sebenar, dipersilakan call aku. Aku tau ko ada HP number aku. Kalau takat nak membambu blog aku ni, aku tak heran la beb. Blogging ni cuma cebisan dari jurnal harian aku. Realitinya lebih menakjubkan dan konfem ko kekejangan kalau tengok kehappeningan life aku.

Muahahahahhahaha.

Ok guys.
Aku nak mandi, nak gi umah orang kawen.
Kalau ada mood aku blogging la, tapi tak janji, sebab aku amat tensi ngan working env aku skang.

posted by aveo757 @ 12:35 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER