walk on wings, tread in air: Redza sakit.. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Redza sakit..
2007-07-27

A very quick update.
Aku busy and takde masa ni.
Actually balik from Tganu on Selasa, tapi Rabu, Redza dah admitted kat Sunway Medical Centre due to lung infection. Not really a penumonia, cuma ada sikit phlegm kat lung.

So, pagi tadi dalam kol 5pg, dah masuk air yang ke 4 botol, and nebuliser dah pakai 3 kali, antibiotics pun masuk kot drip je, sebab masuk kot mulut tak jalan.

Tapi so far since semalam and pagi ni before aku gi keje tadi, temperature ok, hopefully boleh discharge tomorrow. Aku dah tak larat berjaga wehhhhhhhh, sampai smlm aku masuk opis, orang ingat aku bergaduh ngan laki aku sebab mata aku hitam macam kena tumbuk. Jadi, haruslah tidak mempost gambar aku kat sini dalam seminggu dua.

Ingat aku suka sangat ke nak masuk opis terkejar-kejar dari hospital ni semua?
Tapi sebab keje banyak, so aku ngan laki aku gilir2, smlm dia half day off PM, aku AM. So today, aku hall day off PM, dia tengah khusyukmengeghoh lagi atas katil jemaah ngan Redza.

So bebila aku free, aku update gambar aku gi Cherating.
Opssss...hahahahh ROZIE, aku jadik pi Cherating rupanya.
Tetapi $wee+666, aku tak sompek nak pose ngan baju ko.











Gambar 1 : Redza on Wed, kat emergency room, baru lepas kena inject.
Gambar 4 : Redza and atuk tengah main Bob the Builder atas katil.
Gambar 5 : Pesakit tak diundang...sian laki aku, penat dia berjaga Redza.

posted by aveo757 @ 7:36 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER