walk on wings, tread in air: Aku adelah Ms Stoberi with no chocolate pleaseeeeeee <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Aku adelah Ms Stoberi with no chocolate pleaseeeeeee
2007-07-12

You Are Strawberries with Cream
Fresh and uncomplicated, you are always enjoyed but often overlooked (huagh huargh huarghhh, pedulik haper aku).
You're confident in who you are. You don't need a facade to feel better about yourself.

Aku baca blog eyzzros tadi, and tergatal la pulak jari-jariku-sakit-semua-kerna-membasuh-setiap-hari ni. Memandangkan aku amatla stress pagi ni sebab boss aku buat cilaka tulis email praise everyone yang dah hit target sebagai satu cara lain nak hint 'apesal ko tak hit taget Diana?????'.

Weh bahalul.
Aku bukan tak hit target la nganggggg.
Aku punya sales mencanak okkkkkkk. Tapi ko yang tak order barang saper suruh?
Barang tak sampai camne aku nak invoice?
Formula paling simple camtu pun tak reti-reti lagi?
Lagi satu..apesal aku kena hit pulak???
Bukan ko yang kata aku buat sales untuk cover area-area yang susah je ke?
So that explains why aku tak hit target..so sadapppppppppppppppp you!

Aku rasa faktor penyumbang utama kenapa aku asik nak melenting je minggu ni is sebab laki aku takde. Aku kan pencinta wanita (read : pencinta sejati), so adelah tak munasabah seorang pencinta wanita untuk berjauhan dengan kekasih hati. Amat sendu di dada okkkkkkkk.

Sian Redza, asik kena pelempang aku je minggu ni. Asal laki aku outstesen je aku jadik mambra, asal outstesen je saka waris jari hantu aku sampai.

Sat lagi aku nak pi Bangi, Cyberjaya pastu lunch pastu gi UIA pulak. Maknanya???

Yeahhhhhhh.
Aku menjadik muslimah lagi hari ni.
Kali ni semua PINK.

posted by aveo757 @ 9:35 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER