walk on wings, tread in air: I see what I've always wanted when I look at you, somehow you always sweep me off my feet!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


I see what I've always wanted when I look at you, somehow you always sweep me off my feet!!
2007-04-24

Semalam Redza tido awal so aku pun layan dvd.
Tengok cerita yang dah bertahun keluar cinema, siap dua pelakon dia dah mati pun, barula aku nak sibuk tengok filem tu semalam.
'WHO'S THE WOMAN, WHO'S THE MAN'.

Aku carik dvd ni 2 bulan lepas, baru semalam dapat tengok.
Selama ni busy je ngan keje. Tak kira, malam tadi aku tengok gak sebab laki aku pun tak kacau, dia sibuk nak wat keje opis dia.

Omigod!!!!!!!
Kan aku dah kata, kalau boleh jangan lintaskan Leslie Cheung ni depan mata aku. Kelibat dia pun jangan!
Sebab hasilnya, adelah pagi ini aku terus tak boleh buat keje, asik la mengadap YouTube tengok clip dia. Sungguh menyeksakan okkk berfeeling begini.
Dah la aku baru je nak berazam baru. Tak jalan nampaknya nih. Aku masuk opis kol 7.40am pun sampai skang dok mendownload clip dia je.
Apo menggeletis sangat ko nih Diana?

Semalam, masa tido pun aku peluk laki aku lain macam je.
Hahahahahahhahahaha....syiallll je kan?
Seres la, aku kalau tengok movie Leslie je, konfem dalam seminggu aku angau.
Dan aku akan putar putar putar vcd dia.
Pastu belek balik paper cuttings pasal dia yang aku simpan.
Pastu berangan sorang-sorang.
Dan dek kerana berangan pasal dia la makanya aku peluk laki aku lain macam je malam tadi sampai laki aku ingat aku horny.

Seb baik lima blas minit kemudian laki aku tersedar yang aku sebenarnya angaukan si Leslie tu sebab baru lepas tengok dvd.
Terosss dia pusing tempat lain. Elelelele...majuk la pulak.
Macam la si Leslie tu nak sangat kat aku.
Dah mati dah punnnnnnn.

Ok..abis citer pasal chenta lama.

Tadi bos aku masuk. Semalam aku selitkan annual leave form bawah pintu bilik dia. So dia tanya aku 'Nak cuti Khamis ni? Reason?'

'Sebab saya nak tengok pertabalan Agong'.

Senyap semua dengar jawapan yang penuh patriotik dari aku.
Staff aku buat muka pelik.

Awat????
Tak boleh ke kalau aku nak cuti nak tengok Agong aku ditabalkan?
Memang itupun reason dia, aku ngan laki aku pakat ambik cuti sebab nak tengok pertabalan Agong kat tv.
So? Is that a problem to you?

posted by aveo757 @ 8:48 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER