walk on wings, tread in air: V.A.I.N <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


V.A.I.N
2006-11-08

Apekah tindakan yang harus diambil bila someone dengan sungguh tak sedar diri berkata :

a. Dia tu nampak je mcm pandai tapi sebenarnya bodoh. Dia tu tak boleh masuk dalam geng2 i sebab dia bukan BEAUTY with brain.
Tergamak kah korang mengaku korang beauty with brain? Ye, mungkin si anu tak bleh masuk geng kau sebab brain dia kat kepala, brain ko kat lutut.

b. Kalau i pegi mana-mana exhibition, i tak tau kenapa, mesti semua orang toleh2 kat i.
Ddorang toleh sebab terkesima apesal la muka ko cam tepung gomak. Perasan sgt kulit tu putih, pi pakai foundation kaler clear, terus jadik kelabu kulit.

c. Customer tu kalau jumpa i mesti borak2 pasal fashion, facial..ye la we all kan sama2 CUN.
Geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

d. Sebagai seorang yang berpengalaman dan BERJAYA, i nak bagitau u yang bla bla bla.
Mintak nyawa...mintak nyawaaaaaaaaaaaaa!!

e. I rasa i nampak lagi cun kalau pakai sunglass yang ni.
Sambil menyarungkan sunnies besar gedabak macam goggle pilot helikopter..series buruk oi

f. Kulit putih ni ada macam-macam jenis, ada yang putih kuning, putih merah. Macam kulit i ni putih kemerah-merahan.
Aku yang hitam ni pun lagi putih dari kau ok?

Dah la, aku malas nak tambah lagi point tu. Boleh kena kancing gigi dok opis ni lama-lama. Untuk wanita vain ni...toloooooooooooooong la jangan bagi aku bertiga sawan ok??? Sedar-sedar la diri tu. Kalau payah sangat nak sedar meh sini aku hempok kepala kau.

posted by aveo757 @ 4:57 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER