walk on wings, tread in air: Milik siapakah gadis ini? Menyemak je. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Milik siapakah gadis ini? Menyemak je.
2006-11-29


:: kau nampak tu? ::



:: oo..tak nampak. takpe. aku up lagi. nampak? ::



:: yeaaaaaaa... ::

Budak-budak opis termasuk la boss aku selalu tanya saper la gambar budak yang aku letak kat frame atas meja aku ni. Letak la gambar anak ke, gambar laki ke. Gambar laki? Laki yang mana? Huahuahhuahhuahhuah. Mana leh letak gambar hubby. Nanti orang tekel. Macam la hubby aku hensem sangat kan?

Tu la, aku pun konfius apesal gambar awek ni boleh ada kat atas meja aku selama 4 tahun. Weh..apesal gambar kau ada kat sini ni?

p/s : Zana, awak tak pecaya kan saya letak gambar awak atas meja. Ni la bukti kasih sayang tak berbelah bagi..:) Gambar One pun takde tempat atas meja ni. Atas meja awak gambar saper? SPEKEI kan? BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Ha, semalam ada kejadian yang paling hina berlaku kat aku. Aku ada appointment ngan satu customer ni. Laki. Elok je aku tengah borak ngan dia, sekali dia tanya aku apesal semalam aku mms gambar aku kat dia? Malam pulak tu. Dah la mamat ni berbini.

Uikss?? Aku hantar gambar aku kat laki? Laki orang? Malam? Biar benar...Maka aku pun mengecheck 'sent folder' kat HP aku. Bedebah!! Memang betul ada. Siap sent 2 kali lagi gambar yang sama. Seb baik takde apa2 message. Ni takde orang lain. Mesti keje anak aku. Suka sangat picit2 HP. Seb baik skirt aku pendek semalam. Kalau aku pakai kain, aku tarik kain aku biar tutup muka. Malu gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

posted by aveo757 @ 4:27 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER