walk on wings, tread in air: Off <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Off
2013-02-25
Aku dalam perjalanan ke utara ni.
Sebelum aku sambung entry umrah malam kang (kalau tak ngantuk), ni aku nak bagitau kat those yang email tanya pasal T Shirt Superdry. Aku takut aku terlepas pandang email korang and tak sempat nak forward ke En Wan sebab email aku sendiri dah penuh dengan macam-macam request.

Jadi, adelah lebih baik email je terus kat En Wan. Be it jeans, T Shirt, sweater....yang tanya aku if En Wan boleh carikkan jeans kaler khakis bagai, please email terus En Wan. Sebab aku tak jual jeans laki, aku jual skinny jeans je :). Naik serabut pulak tengok email-email customer En Wan dalam mailbox aku. Dah la competitor. Lawan tokei pulak En Wan ni. Kang datang mood pendengki terus aku delete email customer dia kang.

Korang email En Wan direct ya : wuw757@yahoo.com

Thank you.

-D-


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 1:04 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER