walk on wings, tread in air: Off <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Off
2013-02-25
Aku dalam perjalanan ke utara ni.
Sebelum aku sambung entry umrah malam kang (kalau tak ngantuk), ni aku nak bagitau kat those yang email tanya pasal T Shirt Superdry. Aku takut aku terlepas pandang email korang and tak sempat nak forward ke En Wan sebab email aku sendiri dah penuh dengan macam-macam request.

Jadi, adelah lebih baik email je terus kat En Wan. Be it jeans, T Shirt, sweater....yang tanya aku if En Wan boleh carikkan jeans kaler khakis bagai, please email terus En Wan. Sebab aku tak jual jeans laki, aku jual skinny jeans je :). Naik serabut pulak tengok email-email customer En Wan dalam mailbox aku. Dah la competitor. Lawan tokei pulak En Wan ni. Kang datang mood pendengki terus aku delete email customer dia kang.

Korang email En Wan direct ya : wuw757@yahoo.com

Thank you.

-D-


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by Diana Ishak @ 1:04 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER