walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : TestiSmoni <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ephyra : Testimoni : TestiSmoni
2012-06-05
Respon 1 




 Respon 2


Kan???

Aku tak tipu punya kalau produk ni berkesan kat aku, insyallah berkesan kat korang.
Dialu-alukan respon-respon pengguna Ephyra so that aku leh share kat sini.
Kalau ada yang rasa produk tu takde kesan pada them pun boleh share dengan aku so that the team boleh troubleshoot.

Ok, kepada yang tergolong dalam golongan dapat voucher, esok semua voucher aku akan pos, insyallah.
Kepada yang ter-miss, don't worry. Sebab tu kepada yang purchase Ephyra aku mintak dia cc proof of payment pada aku sebab aku nak simpan rekod.

Untuk apekah rekod-rekod itu?

TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUUU.....




Siapa dulu perasan bawah mata aku ada besar penumbuk punya lebam?
Now dah slowly berkurang.

Dulu, masa reader tanya if Ephyra boleh hilangkan lebam bawah mata aku tak berani nak respon sebab aku pun baru guna. Now, kotak pertama belum habis (ada lagi 4 sachet tinggal), aku dah nampak lebam bawah mata berkurang. Kalau dia tak hilang semua pun takpe la kot sebab maybe hitam-hitam tu sebab kulit aku pun hitam sama. Wakakakaka. Dia hilang sikit now pun aku dah kagum gila!

Ni aku nak buat permohonan maaf secara terbuka kat 2 orang reader yang mintak aku promote kan produk pelansingan badan.

Bukan aku demand, or belagak diva.

Tapi aku macam aku cakap siang-siang, rugi sebenarnya bagi produk pengurus badan kat aku sebab susah aku nak buat testimoni bergamba. Setakat tunjuk timbang berat sesape pun boleh kan. At least pen-demo tu mestilah tunjuk tahap kelansingan body. Reason aku buang baju-baju aku yang ketat-ketat dulu tu adelah sebab aku taknak mencuba-cuba balik pakai. Tak salah pun pakai sebenarnya, cuma aku yang taknak. Jadi bila kita nak membuktikan produk tu berkesan, benda yang paling mudah nak bagi orang paham adelah tunjuk badan kita dahulu dan sekarang. Takkan nak tunjuk gamba aku skarang yang pakai baju kembang-kembang kot. Jadi, harap sangatlah korang faham ye.

Tapi kalau bagi testimoni secara bertulis berdasarkan fakta-fakta lojik insyallah boleh.

posted by aveo757 @ 3:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER