walk on wings, tread in air: URGENT. Kalau boleh RT sila RT. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


URGENT. Kalau boleh RT sila RT.
2011-08-19




Delivery by courier

Pos Laju Shah Alam inform aku hanya delivery yang dibuat on 19th (esok) sahaja dijamin tiba ke recipient before raya, selepas tarikh itu tiada jaminan akan sampai sebelum raya. Disebabkan itu, maka jadual delivery akan dirombak semula. Customer yang hantar PAYMENT NOTIFICATION sebelum dan pada 15th sahaja akan diposkan esok (19th).



Local delivery/self pick-up

Something came up kat ofis and I will be out of town starting this coming Monday.

Kalau dulu aku deliver based on requested date by customer, now aku akan dahulukan delivery kepada customer yang FAX/EMAIL PAYMENT NOTIFICATION sebelum 16th. Kepada yang hantar PAYMENT NOTIFICATION selepas tarikh tersebut, cookies anda hanya akan dibuat kemudian, bergantung kepada kesempatan. Cookies tetap akan dibuat tetapi takde guarantee boleh deliver/collect before raya.


Notification

Mak Aji/Pak Aji/Ibal will be helping me to notify korang tentang perubahan ini thru sms. Mak Aji akan tolong buat cookies based on recipe yang aku dah pass kat dia. Tetapi tiada jaminan akan dapat before raya.

So kalau anda rasa anda adelah orang yang hantar bukti pembayaran selepas 15th, kindly advise if nak proceed or withdraw. Aku dah email to some semalam, and ada yang willing nak ambik lepas raya. Sesiapa yang rasa dialah yang email/fax proof of payment selepas tarikh2 yang disebut kat atas, sila respond straight kepada :

Mak Aji : 019-2244646

Pak Aji : 019-2247677

Bagitau if nak proceed or withdraw.


Nama-nama kat bawah ni, please collect from me at my house sebab aku tak dapat nak deliver, aku kena siapkan a lot of docs for Monday trip.

19th (after 9.45pm)
1. Azuana Abu Bakar
2. Zaini binti Yaacup
3. Sweetbutterfly 0101
4. Fairus Kusaini
5. Zihan

20th (before 11am)
1. Hamidah Md Yusop
2. Noor Earaliana
3. Wan Safuraa Mohamad Shukor
4. Julyjulaila binti Abu bakar
5. FARAH HASLINDA MOHD NASIR

21st (before 11am / after 9.45pm)
1. Ramelda Surin
2. Aznita
3. Intan Suliana

22nd (collect kat bibik/mak mertua)
1. Ayu Fariza

23rd ((collect kat bibik/mak mertua)
1. Zura (Kampung Tengah)

24th (collect kat bibik/mak mertua)
1. Fara Wahida


Those yang self-collect kat Bangi, please check with Mak Aji (019-2244646). Aku dah bagi dia list. But please make sure korang dah hantar bank slip kat aku before 16th.

posted by aveo757 @ 9:59 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER