walk on wings, tread in air: TOLONG <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TOLONG
2011-02-15





Ni ada keje untuk korang semua.
Kejenya adelah TOLONG KLIK kat page budak ni.
Dia nak kawen, so kalau menang contest ni wedding diorang ditaja (bukan kesemuanya, maybe taja baju kot, aku pun tak sure).

Sorry dik, akak dah try nak click LIKE tapi takleh sebab frenlist akak dah penuh. So sempena wedding korang, akak leh tolong war-warkan kat readers untuk klik kat page tu ye?

Korang-korang ni semua aku tau malas nak beli hadiah untuk pengantin ni kan, jadi kalau dah taknak bagi hadiah tu, bawak-bawak rajinkan tangan mengklik page ni. Insyaallah, berkat exercise tangan, kita bantu dorang dirikan mesjid.

"kalau boleh,sy nk mntk tlg akk publish Cinderella Dream Contest by Rins Suzana utk dapatkn vote drp reader2 akk. Just follow this simple step:

tolong vote kitorang :D thanks in advance ♥ ♥ ♥

1) like this fan page ---> mula-mula klik sini

2) like this picture --> pastu klik sini pulak



THANKS ALL.




p/s : entry sebenar-benar dari aku akan bermula esok insyallah, skarang mau buat keje dulu.

posted by aveo757 @ 10:19 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER