walk on wings, tread in air: Suara <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Suara
2010-07-28
Oh sangat la terkesima bila ada yang kata suara aku macam Ziana Zain..?????
(Tiba-tiba gigih download mp3 Madah Berhelah).

Ye, dari zaman aku berchatting kat ALAMAK lagi orang kata suara aku tak sesuai dengan muka. Ada yang lagi siapalis cakap nama aku pun tak sesuai dengan muka. Aku pun tak sure tang mana yang tak suainya. Adekah muka aku sesuai diberi nama Siti Muslihat? Atau mungkin Siti Musibat?

Atau Diana Aniston?
(ye Dianaaaa...kulit kasik buat bleaching dulu ye??)

In fact En Wan sendiri tak expect suara aku cam ni. Dia kata suara aku suara penyek.

Suara penyekkkkkkk????
Time bercakap je penyek bangggg, time orgasma berganda suara I tak penyek okkkkkkk.

Dah la cara aku chat ngan En Wan dulu cam gila ganas. Asik nak maki orang je keje. Sekali orang rogol kau baru tau.

Tengok gaya pulak cam bangsa kuar masuk club je dia kata. Dia siap bajet sure aku jenis english speaking kat rumah. Sekaliiiiiiiiiii...ambik kau. English kehapernya........Jawa perginya okkk!

Bab gelak tu memang aku dah agak orang tak terfikir aku akan gelak rabak macam tu sekali. Tapi memang aku gelak macam tu dari dulu. Ok apa gelak macam tu. Puas. Lepas. Bebas!!

Apesal ko nak tahan-tahan gelak? Tersangkut kat tekak kena kancing gigi baru ko tau. Dah nama pun gelak kan, haruslah HUARGHHHH HUARGHHHH HUARGHHHHHH. Kalau takat kih kih kih ehek ehek kih kih kih, itu bukan gelak namanya. Itu namanya GEDIK!!

Tapi eloklah kalau korang tak gelak cam aku. Tak sopan okkk gelak rabak ni. Sebab ada orang kata kat aku 'Ko gelak la rabak-rabak mulut camtu, orang leh tau lubang pepek kau besar mana'.

Ada pulak.
Ye ke?


Agak-agak korang tau tak sape orang yang sound aku tu?

Sent from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 4:43 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER