walk on wings, tread in air: Pak Arab <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Pak Arab
2010-05-06



Saper kat sini dok kat Egypt or blaja kat Egypt?
Betul ke lelaki Egypt gatal suka meraba and kuat seks?

Hari tu aku pegi hospital area Shah Alam tapi aku tak turun dari keta. En Wan je masuk nak ambik ubat Redza. Masa tu malam. So aku layan la buku cerita dalam keta. Aku perasan ada satu mamat tinggi dok berjalan ke arah keta aku, so aku bajet mamat ni owner keta sebelah. Tapi kelibat macam aku kenal. Disebabkan malam, and aku malas nak ambik pot sebab muka pun takde la hensem macam Dr SMS, jadi aku jeling-jeling je. Tapi aku heran apesal mamat ni tak masuk-masuk keta, dia dok lalu-lalang depan keta aku.

Bila dia nak masuk keta, dia dok pandang-pandang aku. Agak cuak jugak la, tapi no hal sebab aku dah lock pintu and enjin tak matikan. Agak-agak kau buat dajal, aku sodok je kau terus.

Bila dia dah blah, aku terfikir macam penah nampakkkkk je mamat ni.
Rambut ala-ala Mawi, muka cam mat saleh sket, pakai spek, tinggi and gaya macam gaya dokter.

Tetiba TINGGGGGGG!!!

Sah!
Ini lah dokter kat HUKM yang meraba aku dulu.
Bahabi!!

Mesti dia dah jadi dokter sampingan kat hospital Shah Alam ni. Terus kenselll aku nak bersalin kat sini (kalau pregnant lagi la..).

Dokter ni dulu jadi customer aku kejap masa dia kat HUKM.
Dia ni gila pepek aku rasa.
Dah la memula dia nak aku jumpa dia, masa tu aku kat Tganu. Seboleh-boleh dia suruh aku datang the soonest possible. Aku cakap aku kat Tganu, tapi aku akan balik petang tu, maybe sampai dah lewat malam, around 11-12 macam tu. Mana ada orang jumpa client tengah-tengah malam? Lain la kalau aku nak jual pepek.

Tapi dia paksa jugak sebab dia kata urgent sangat. Dia nak buat MSc in Biotech, something to do with cancer reasearch. So, ok la. Aku cakap aku leh tolong sikit-sikit, mana leh tolong banyak-banyak, customer ni kadang-kadang bukan leh percaya. Aku pernah buatkan report untuk student pHD, tak cukup written, siap CD lagi aku bagi. Gila bahagia kau kan, kau yang dapat tittle pHD, aku yang berjaga malam buatkan report untuk kau.

So, aku bagitau dokter tu aku akan datang esok and ajar dia. Tapi dia suruh aku datang malam tu jugak sebab dia kata dia on call sampai pagi ada kat HUKM. Kepala bapak dia! Takde consideration lansung. Mentang-mentang kau customer, sedap anak tekak kau je nak mengarah aku datang tengah-tengah malam. Tapi En Wan kata 'Takpela, Di suka keje ni kan, Di buat. Abang teman'.

So, aku gerak dari Tganu kul 5pm, sampai rumah kul 11mlm camtu, letak barang-barang, mandi jap terus zasssss pi HUKM. By the time aku mengadap dia, dah nak kul 1pagi!! En Wan dah tersengguk-senggik kat luar tunggu aku discuss ngan dia kat lam lab. Aku ni expect dia terus nak discuss pasal keje, ewahhhh siap bertanya khabar how long you've been married, tinggal kat mana, best ke keje sales ni cam pukimakkkkk. Kau nampak tak laki aku dok tunggu kat luar??

Last-last discuss lebih kurang, dia kata boleh tak datang esok kita sambung sebab dah suntuk sangat nak discuss malam-malam. Ha, tau punnn. Kau yang gatal suruh aku datang redah malam-malam buta pastu suruh aku come back again next day? Barua!

Esok tu aku datang tapi dia taknak jumpa aku kat HUKM, dia kata lab ada orang. Dia taknak orang dengar kitorang discuss. Elehhh, bukan taknak orang dengar. Tapi taknak orang tau yang kau bodoh takat benda-benda simple pun nak tanya. Ataupun kau ada agenda lain.
Aku suggest lepak kat cafe HUKM je. Tapi dia taknak, dia kata nanti collegue dia nampak. Apehal yang ko kesah sangat collegue kau nampak? Cakap je la aku sales, habis cerita. Macam la aku sorang je pompuan kat cafe tu yang kau nak cuak sangat.

Dia suruh aku fetch dia kat lobby and we all had lunch kat tepi tasik area HUKM tu. Aku memang pantang betul discuss pasal keje over lunch. Sebab discussion tu akan jadi tak formal. Bagi aku, kalau lepas discuss pasal keje, kau nak ajak makan no problem. Tapi makan sambil discuss memang aku tak boleh.

Dah la tak discuss apa sangat pun, time nak balik, tengah-tengah aku sibuk pakai seat belt, dia boleh peluk aku!!! Peluk yang betul-betul peluk siap pipi dia kat pipi aku. Gila kuat aku menjerit.
Dia lepaskan aku and senyum 'I want to test you only'.
Buto kau!!!!!!!!!!

Lepas tu aku dah memang liat nak jumpa dia lagi.
Everytime nak jumpa, aku akan buat excuses untuk jumpa kat HUKM jugak, taknak kat tempat lain. Tapi dia asik la buat excuse ada OT la apa la (sebab dia surgeon). Last-last hilang macam tu je.

A few months later aku handle satu student yang asalnya dari lab dokter tu. So budak tu bagitau yang dulu dokter ni selalu tanya pasal aku. Maybe dia dok nampak aku kuar masuk lab yang sama, dulu. So, aku rasa dokter tu memang sengaja nak test aku bleh makan ke tak. Memang sial la. Apa dia ingat pompuan yang join sales ni semua jual pepek ke?

Patut la asal jumpa aku je dia asik suruh buat breast check up, siap ajar nak picit kat mana segala. Masa tu aku tak register apa-apa lagi sebab aku tau dia memang cancer research punya orang. Tapi heran gak asik la cerita pasal cancer tetek. Apa cancer takde kat tempat lain balik-balik kat tetek?

Aku cerita kat En Wan pasal kena peluk tu semua (oh ye, dia juga penah sengaja park tangan dia atas peha aku). Memang masa tu aku give up dah nak join sales ni. Tapi masalahnya dulu aku keje ngan orang so aku takde choice. Aku kena dengar arahan bos cuma kena pandai-pandai menepis. Ye la, dulu aku takut gak kalau aku tak layan dia, dibuatnya dia call bos aku, jenuh aku menjawab.

Tapi aku rasa Pak Arab ni semua memang gila pepek la.

posted by aveo757 @ 2:26 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER