walk on wings, tread in air: Kalau sakit mata dok rumah dendiam. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Kalau sakit mata dok rumah dendiam.
2010-03-19



Wawawawawawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kemain lagi sorang-sorang jemaah gelakkan aku beramai-ramai ye??

Aku nak kuar pi UM pulak pasni, take five jap check email.
Tadi, aku gi Giant jap.
Ada la awek mana ntah tepekik-pekik kat kaunter. Aku betul-betul belakang dia. Memang on time la kan ko duduk depan aku. Aku memang carik bahan je nak update blog. Ngahahahha.

Dia terlanggar barang then pecah. So, of ourse la ko kena bayar.
Time nak bayar barang, one of the promoter bawak benda yang pecah tu kat kaunter and mintak dia bayar sekali.
Ooooooohh ko lari taknak bayar ehhhhhhhhhhh.

Vogue memang vogue la awek ni. Tapi tak kena tempat.
Apekejadah la dalam Giant ko nak pakai spek itam segala. Giant wehhh, Giant! Bukan Pavillion.
Oh mungkin mata dia ketumbit.
Ataupun dia adelah Fatimah Juling.

Tu la, pakai lagi spek itam, kan dah terlanggar barang.

Tak kisah la kalau kau nak terpekik melalak kat kaunter tu tapi tak segan ke ngan orang keliling? Ko dah la cun, jangan la menjerit-jerit. Ko tak tau ke yang kat belakang ko ni blogger yang suka mengutuk orang? Kan tak pasal cerita ko naik kat blog aku hari ni. Tu pun mujur hari ni Jumaat, so aku baik hati sikit tak snap gamba ko sekali. Tapi cerita tetappppp cerita.

Apa la salahnya kan berbincang kat customer service ke.
Nak jugak tunjuk lagak cakap omputih kat kaunter.
Maklom laaaa. Pakai spek itam katakan.



Boss Giant : I'm sorry Maam but you have to pay for the broken items.

Awek : What??????????????? I'm bear the cost???
(Volume sangat tinggi, sambil hentak tangan atas conveyer)


Yes, Maam.
YOU ARE A BEAR.







posted by aveo757 @ 2:50 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER