walk on wings, tread in air: Answer <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Answer
2010-02-12



Nampaknya ramai yang telah mencuba nasib tapi hanya 2 orang je yang berjaya.
Tahniah diucapkan kepada pemenang.
Yang pengalah jangan berkecik ati, sebab kalau menang pun ko tak dapat apa-apa.
Wakakaka.

Ramai betul bajet Redza cakap I LOVE YOU. Korang ni punnnn. Tau la masing-masing tengah dalam mood berkasih-sayang bulan ni.

Actually, Redza cakap :

" S..T..U...Baleyu...X...Y...Z"

Yang jawab 'baju melayu' ok la, aku accept sebab bunyik dia akan-akan.

Tapiiiii yang teka 'BLAH LA YOU' tu memang aku sujud kat ko okkk. Imaginasi yang agak ekstreme.

Tapi kira ok la kan dari aku.

Percaya atau tak Redza penah kena penampar aku tak pasal-pasal hanya disebabkan si Baleyu ni?

There's one time dia membaca kat dapur. At the same time mengajar bibik jugak. So aku dengar dari jauh dia baca A for Apple, B for Baby, bla bla bla....bibik ikut je apa dia cakap.
Sampai kat Baleyu aku dengar dia jerit 'Kepala you!!!!'.

Ohhhhhhh menggelupur la jin aprit dalam badan aku ni.
Kuang ajo ko kepala-kepala kan bibik. Nak kena ni.
Aku lari dari depan sampai kat dapur terus pelepekkkkk sedas kat kepala.
Hambikkkk buah tangan turun-temurun dari Mak Aji aku bagi.

Terkebil-kebil dia ngan bibik pandang aku.

Aku : Sape ajar kepala you kepala you ni?

Redza : Mana ada...Ija cakap Baleyu.

Aku : Apa Baleyu-baleyu?

Redza : Ini...(tunjuk kat huruf W. Sambil gosok-gosok kepala yang kena lempang)

Masa tu kebetulan En Wan dah ada kat tepi aku. Dia tenung je muka aku.
Aku pandanggggg je tangan En Wan, kot-kot la sampai kat kepala aku pulak.

Sedih bila mengenangkan aku pukul Redza tak pasal-pasal.
Tapi aku rasa Redza lagi sedih dapat mak pekak macam aku.


posted by aveo757 @ 10:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER