walk on wings, tread in air: Mimpi happy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mimpi happy
2009-12-17



Dah 4 kali aku mimpi En Wan ada pompuan lain.
Tapi aku tak nangis.
Aku happy gila.
Apehal huh?

Takkan aku begitu pemurah nak share laki aku ngan orang lain kot?

Mustahil!
Sangat mustahil!!
Nehi.

Tapi takkan sampai empat kali mimpi yang sama aku tetap happy je tengok dia berkepit ngan pompuan tu?

Ada kemungkinan tak aku ni memang ada ciri-ciri penerima payung emas?
*uhuk uhuk tersedak pulak makan jambu ni*

Or...maybe aku happy tengok dia ngan pompuan tu sebab masa tu sebenarnya aku dah mati?
Possible kan?

Mati awal kot aku ni.

posted by aveo757 @ 3:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER