walk on wings, tread in air: Mimpi happy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Mimpi happy
2009-12-17



Dah 4 kali aku mimpi En Wan ada pompuan lain.
Tapi aku tak nangis.
Aku happy gila.
Apehal huh?

Takkan aku begitu pemurah nak share laki aku ngan orang lain kot?

Mustahil!
Sangat mustahil!!
Nehi.

Tapi takkan sampai empat kali mimpi yang sama aku tetap happy je tengok dia berkepit ngan pompuan tu?

Ada kemungkinan tak aku ni memang ada ciri-ciri penerima payung emas?
*uhuk uhuk tersedak pulak makan jambu ni*

Or...maybe aku happy tengok dia ngan pompuan tu sebab masa tu sebenarnya aku dah mati?
Possible kan?

Mati awal kot aku ni.

posted by Diana Ishak @ 3:11 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER