walk on wings, tread in air: Mp3 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mp3
2009-04-10
Aku tengah dalam misi siapkan CD compilation lagu-lagu 80-an.
Takde saper suruh, aku memang tetiba gatal nak buat CD ni.
Bosan ok balik Tganu naik keta En Wan balik-balik nak pasang lagu Crazy Frog, Konsert Faizal AF (gila kenegerian betul laki aku ni), tak pun entah apa lagu yang aku tak paham. Terkehel tulang osikel aku dengar lagu-lagu takde unsur keharmonian ni.

Minggu yang sangat busy sejak balik Tganu last week.
Ahad lepas memang full day aku melepak kat UMT dari pagi sampai kol 6pm, working di hari Ahad yang mendung dan hujan-rintik-rintik-air-bergelora-emak-kasik-duit-saya pergi-skolah-tiga-campur-tiga-saya-jawab-enam. Sepatutnya hari-hari hujan sebegitu kita harus teruskan saje tarik selimut dan membuta sampai tengahari.

Nak pulak dapat mak mertua cam aku yang bangun-bangun je makanan dah siap, aku nak ambik mug buat air pun dia tak kasik, biar dia buatkan.
Apa lagi kannnnn, makin luas la kaki aku mengangkang kat dapur.

Disebabkan aku tension kena pi kejer Ahad, En Wan la jadik mangsa aku.
Dengan dia dia sekali aku heret masuk UMT, tapi dok je la dalam kereta baca paper.

Malam tu aku ajak En Wan bawak kak long and mak gi dinner kat restoran kote.
Restoran kote ni besttt dari masakan kampung, bandar, luar negara, semua complete. Tinggal lagi sedap ngan tak je.
Tapi aku lom pernah rasa western food dia , selalu aku bedal sup daging (menu wajib).



Klik kat gambar untuk tengok kenapa aku panggil dia restoran kote.
Saper suruh ko eja camtu kan.

Semalam Redza ada field trip ke Pizza Hut, diorang buat pizza and boleh bawak balik pizza tu.

Wah, anak aku kemain lagi excitednya, sampai-sampai rumah je tengok keta mak dia ada, terus berlari naik atas nak tunjuk pizza yang dia buat.



Ok la kan, walaupun chicken ngan nenas tu berterabur je aku tengok.
Tapi roti dia cam keras sikit, maybe tak cukup uli, budak-budak la katakan.
Aku yang tua bangka ni pun part menguli pun fail apa lagi budak umur 5 tahun.
Beria-ia dia suruh aku rasa, aku jawab nanti la, nak makan ngan papa.
Last-last aku suruh En Wan je makan.

Eiii, kembang tekak aku nak makan pizza ni.
Boleh aku bayangkan sampai hitam gamaknya tepung tu dia uli.
Tak suaiiiiiiiii.

Anyone ada mp3 :

1. Interlud : Nora
2. Akukah yang terlewat : Royston Sta Maria
3. Jauh dirindu : Freedom
4. Bersama pertemuan ini : Francisca Peter
5. Andainya : Francisca Peter

Tak payah nak gelak-gelak ye aku layan Royston Sta Maria.
Itu belum apa-apa lagi.

Kat CD yang aku tengah compile skang ni toksah kata Royston, lagu Bunga Melur A Ramli pun ada okkk.

Ye, aku memang kampung.
posted by aveo757 @ 1:31 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER