walk on wings, tread in air: i is the very lazy, i is on the way to tido, i is warning sesaper yang berkenaan jangan menyamar diri, i is tak KOSSER DAH NAK LAYAN KAU <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


i is the very lazy, i is on the way to tido, i is warning sesaper yang berkenaan jangan menyamar diri, i is tak KOSSER DAH NAK LAYAN KAU
2008-10-15
aku


...tengah sakit bintat-bintat satu badan sebab banyak sangat makan pil mencantikkan lokasi bulu ari-ari. semalam dah kena inject now dah ok. tapi baru lepas makan ubat, so aku sangat mengantuk.

...baru tengok DVD Ayat-Ayat Cinta. sangat membengkakkan mata.



Tu je la.


p/s :len kali paksa lagi aku update blog. Kan dah tak senonoh entry aku tulis ni.
Kasik aku ketenangan jiwa dan mental ye baru bleh update dengan bijak.
posted by Diana Ishak @ 1:33 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER