walk on wings, tread in air: i is the very lazy, i is on the way to tido, i is warning sesaper yang berkenaan jangan menyamar diri, i is tak KOSSER DAH NAK LAYAN KAU <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
Visitor Counter
MY VIDEO


TESTIMONI GREENAARD


i is the very lazy, i is on the way to tido, i is warning sesaper yang berkenaan jangan menyamar diri, i is tak KOSSER DAH NAK LAYAN KAU
2008-10-15
aku


...tengah sakit bintat-bintat satu badan sebab banyak sangat makan pil mencantikkan lokasi bulu ari-ari. semalam dah kena inject now dah ok. tapi baru lepas makan ubat, so aku sangat mengantuk.

...baru tengok DVD Ayat-Ayat Cinta. sangat membengkakkan mata.



Tu je la.


p/s :len kali paksa lagi aku update blog. Kan dah tak senonoh entry aku tulis ni.
Kasik aku ketenangan jiwa dan mental ye baru bleh update dengan bijak.
posted by Diana Ishak @ 1:33 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER