walk on wings, tread in air: I am more relax today <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


I am more relax today
2008-06-29

Today aku tak kira aku nak kerah En Wan gi carik sesuatu makanan. Green Apple nak makan Big Apple today. Sampai termimpi makan Big Apple 2 biji sekaligus buat macam burger, in between donuts tu siap bleh letak telo, cam egg benjo lak. Tu dah masuk lam mimpi maknanya kena carik gak, kalau tak, sampai 4 hari aku dok mimpi benda yang sama.

Dah la Khamis sampai Sabtu En Wan kat Bangkok, tu dah satu tension laki takde kat umah.
Abis aku nak manja ngan saper?
Nak tido ngan saper?
Sape nak peluk aku?
Sape nak gentel-gentel aku?
Eh.

Padahal keje lom siap ni, boleh la pulak update blog. Satu bala dah siap tadi, tinggal lagi satu bala nak hadap sat lagi. Tapi memandangkan tinggal dua perkataan je, so kita lepak update blog dulu.
Saje je nak tunjuk mata aku bengkak menangis sambil buat keje Jumaat malam. Sembab gila. Dah la sembab, muka aku dah semakin bengkak sejak kuat makan ni. Rasa nak tumbuk muka sendiri. Sana sini DAGING.


Tengok pipi aku. Geli sialllll, banyak gila daging. An the eyes, shitttttttttt!!



Antara makhluk yang kol 1 lebih tak reti nak tido lagi.


Semalam aku ngan En Wan dinner sirloin steak. Boleh la nak makan sambil bermadu kasih sebab Panglima aku tengok Tom & Jerry kat rumah. Dapat la aku makan bertenang-tenang, kalau tak macam sangkut kat tengkuk je makanan aku.

We had a serious discussion pasal future plan, pasal keje, pasal nak baby lagi (yang usaha je lebih dari dulu), pasal dia punya business plan. Entah macamana masuk la pulak cerita pasal nak pegi pasar beli barang-barang dapur.

Aku : Hari tu abang beli lala kat mana?

En Wan : Kat pasar malam area kilang abang, naper?

Aku : Tak best la lala dia, tak banyak isi, shell je lebih.

En Wan : Abang nak beli kupang la.

Aku : Kupang camne?

En Wan : Ala dia cam lala gak tapi isi dia besar sket dari lala. Macam bijik pepek awak.
(pastu tahan-tahan senyum)

Boleh tak ko bagi perumpamaan yang senonoh sket????
Dah takde bijik lain ko nak samakan ngan lala yang bijik aku jugak ko nak sebut?

posted by aveo757 @ 12:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER