walk on wings, tread in air: You look so GREEN!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


You look so GREEN!!
2006-08-31

Someone asked me why I love pink. The truth, I don't really like pink but somehow I feel that any girl will always look pretty in pink so I guess why I always prefer pink. Pink looks good on nearly everyone in every way and is very feminine. Yang kau pulak susah hati aku suka pink apesal?

Ok la, sempena hari merdeka today, aku nak memerdekakan blog aku dari black color because someone told me that my blog look so GOTHIC. I was thinking to paint it with pink but terasa macam blog budak standard 3 la pulak. So, I end up choosing GREEN. Terasa dikelilingi oleh beribu-ribu epal ijau. Natural and calming, kan?

Today I spent my day at my mom's house for my adik was there until this coming Sunday. Today got pesta perut where we had feast of nasi merah, udang goreng besar-besar penumbuk, ayam and a variety of kuih yang saper nak bagi perabis pun aku tak tau lah. Then on our way back home, singgah Jusco Taman Equine, bought some birthday present for Redza,  2 troli beb. 2 beg duit telah kopak di situ so agaknya mencuri sebab nanti takde benda nak lunch.

1. Idea pertama, curi duit laki aku yg dia simpan dalam evelope kat laci spender dia. Duit aper pun aku tak tau, cam banyak je note 5 hengget aku nampak. Duit raya tahun ni ke? Belasaaaahhh...

2. Idea kedua, tabung anak aku. Yang ni kena buat dengan senyap dan tanpa meninggalkan sebarang bukti. Mau aku dirogol oleh hubby aku kalau dia tau.

Dah..aku penat, aku letih, mulut aku ada ulcer, esok kena gi keje tapi aku malas, dah dah.....nak gi tebuk dinding dapur jap....adioooss

p/s : MERDEKAAAAAAAAAAAAA!!!!!

posted by Diana Ishak @ 10:53 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER