walk on wings, tread in air: You look so GREEN!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


You look so GREEN!!
2006-08-31

Someone asked me why I love pink, for it looks so girlish and soooo childish. Deyyyy..., aku bukan la suka sgt pink karer ni, but somehow I feel that any girl (am not a girl anymore) will always look pretty in pink! And that's why I always love pink. Karena, dengan pink aku perasan aku cukup jelita..dan aku juga merasakan bahawasanya statement aku tadi sunggoh la chilake. Apa-apa pun pink looks good on nearly everyone in every way and is very feminine. Yang ko pulak susah hati aku suka pink pesal? Ko bengang ko takleh pakai pink kan, kang kena cop bapuk lak. Tapi takpela, ko tak pakai kaler hitam pun look very much like bapuk oready hahha.

Ok la, sempena hari merdeka today, aku rasa aku nak memerdekakan blog aku dari black color. Someone told me that my blog look so GOTHIC. Brengset la kau! I was thinking to paint it with pink but...errkkss, terasa mcm form 3 la pulak. So, I end up choosing GREEN. Amat lah freshnya blog saye ini. Terasa dikelilingi oleh beribu-ribu epal ijau. Besides pink, green is also nice. Green is one of the most healing colors in my opinion. Natural and calming, we just naturally relax around it. A very balance color, associated with magic and intelligence. Apa aku merepek ni dooooolll?? Bukan aper, saje nak puji blog sendiri. Sebab aku tau, ada orang tu sure komen kaler blog aku ni. Yeaaaa....aku orang PAS, bley?

So, today I spent my day at my mum's house for my kid sis is also there until this coming Sunday. And of course, as ussual, when we are all at home, mum will cook selagi ada barang kat dapur tu. Pesta perut! So today for lunch we had feast of nasik merah, udang goreng besar2 penumbuk, ayam and a variety of kuih yang saper nak bagi perabis pun aku tak tau. Pastu on our way back home, singgah Jusco Taman Equine..bought some birthday presentssssss for Redza. 2 troli beb!!! Dan 2 beg duit jugak telah kopak di situ...so esok aku kena mencurik nanti takde benda nak lunch.

1. Idea pertama, curik duit laki aku yg dia simpan dalam evelope kat laci spender dia. Duit aper pun aku tak tau, cam banyak je note 5 hengget aku nampak. Duit raya tahun ni ke? Belasaaaahhh...
2. Idea kedua, tabung anak aku. Yang ni kena buat dengan senyap dan tanpa meninggalkan sebarang bukti. Mau aku dirogol oleh hubby aku kalau dia tau. HAHAHAH.

Dah..aku penat, aku letih, mulut aku ada ulcer, esok kena gi keje tapi aku malas, dah dah.....nak gi tebuk dinding dapur jap....adioooss

p/s : MERDEKAAAAAAAAAAAAA!!!!!

posted by aveo757 @ 10:53 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER