walk on wings, tread in air: Available <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Available
2013-12-31




Sorry ya, yang request size M, aku main hembus je M semua dah habis.
Tapi tadi check ada lagi.

M : available dark green and dark red (1 piece each)
L : available dark green and dark red (1 piece dark green and 3pcs dark red)
XL : available seaport blue and dark red (1 piece each)

8 helai je lagi yang tinggal.
Yang lain habis. Boleh klik kat link di bawah entry kalau nak.

Ok, yang di bawah ini adelah set-set shawl yang baru tapi dah terperam lama and also restock.


 Polka Brown


Polka Black

Shawl polka restock kali kedua.
Baru-baru ni aku upload kat FB Fleur Closet tapi pakai muka sendiri sebab masa tu tak sempat nak shooting. Ni dah shooting baru aku upload kat blog pulak. Brown dah tinggal 2 helai je.
Ni bukan aku jahit sendiri tapi shawl from China.
Dulu ada 2 lagi warna, pink/black and yellow/black tapi bila nak restock, ada 2 warna je tinggal.
Yang ni saiz dia 200 x 90cm.
Material polyester.


Patch Blue/Brown


 Patch Purple/Lilac

Ni shawl baru yang tak berapa nak baru sebab dah tersimpan dalam 3 minggu jugak la baru aku ada masa nak hantar pi shooting. Actually ada 3 lagi warna tapi tercicir pulak masa sediakan shawl utk shoot.


Ni 3 lagi warna aku main snap kat rumah je.
Material cotton.
Size : 180 x 45cm


Yang kat bawah ni dah penah produce dulu and now re-produce. Tapi tak dapat banyak sebab dah tak jumpa kain yang sama.
Material chiffon.
Yang ni aku buat 170 x 75cm.
Tak sebesar yang shawl atas, tapi big enough untuk cover dada.


01 Pink/Grey


02 Turquoise/Grey


03 Purple/Lavender


04 Yellow/Green


05 Moss Green/Red


06 Yellow/Black


07 Brown/Cocoa


08 Skyblue/White



Name:
Email Address:
I would to buy (free postage) Polka Brown, RM26.00
Polka Black, RM26.00
Patch Blue/Brown, RM44.00
Patch Purple/Lilac, RM44.00
Patch Pink/Grey, RM44.00
Patch Black/Grey, RM44.00
Patch Peach/Brown, RM44.00
01 Pink/Grey, RM44.00
02 Turquoise/Grey, RM44.00
03 Purple/Lavender, RM44.00
04 Yellow/Green, RM44.00
05 Moss Green/Red, RM44.00
06 Yellow/Black, RM44.00
07 Brown/Cocoa, RM44.00
08 Skyblue/White, RM44.00
Quantity
Delivery address
Contact number
Remarks


KLIK HERE : ORDER EPHYRA
KLIK HERE : WOMEN SKINNY JEANS
KLIK HERE : SUPERDRY HOODIE JACKET


posted by aveo757 @ 1:09 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER