walk on wings, tread in air: Mark your calendar! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Mark your calendar!
2012-12-03





Nampak itu kalendar??

Nampak itu kaler biru?

Yaaa...Ephyra year end sale namanya.

Actually Ephyra launch promotion ni start today (3 Disember) sehingga ....... tak decide lagi sampai bila promosi ni akan berlansung. Kalau dia kata stop, maka aku kena stop. Tapi aku mark-kan KALER BIRU sebagai minggu harga promosi. Jadi cepatlah beli sebab kalau dia kata stop maka tunggu la 2-3 bulan lagi kot baru ada promosi lagi.

Kali ni promosi dia berkonsepkan nombor genap.
Korang kena beli samada 2 kotak, 4 kotak, 6 kotak, 8 kotak .....


Harga dia adelah RM400 untuk 2 kotak.

Kalau beli sekotak, harga tetap RM228.


Tapi kalau nak beli 3 pun boleh. Cuma harga kotak ketiga adelah RM228.
Maknanya kalau beli 3 kotak, harga korang adelah RM400 + RM228 = RM628 (free postage).

Senang ceritanya, harga untuk promosi Ephyra now adelah :

 RM400 untuk 2 kotak
Penghantaran percuma.

Sila email aku aveo757[at]yahoo[dot]com


posted by aveo757 @ 12:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER