walk on wings, tread in air: Sakit <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Sakit
2008-01-16

Kepada manusia saiko a.k.a loser, tolongggggg la jangan nak perasan yang tulah saudara terkena kat saya. Orang macam saudara dah takde kuasa nak menulah orang. Balik-balik tulah tu terkena kat diri sendiri. Tu yang manjang dapat suwey, hokeyyyy????

And takyah la kuar masuk blog saya ni. Kata ramai sangat kawan. Adelah lebih baik jika saudara pergi ke kawan-kawan saudara. Kerana kawan-kawan saya tersangat la ramai sampai tak terlayan, maka saya tak bercadang nak masukkan saudara dalam circle of frens saya.

Tak payah jugak risau dengan siapa saya berkawan sebab saya pun tak pernah tanya siapa kawan-kawan saudara. Sukati la saudara nak berkawan dengan siapa, nak melingkup dengan siapa, saya adelah takde hal!! Lagi ramai kawan saudara saya lagi sangat berbesar hati dan juga lapang dada kerana saya boleh lead life dengan peace and serene.

Dan ayat saudara semalam 'I tak macam u, I tak sanggup kena tipu. Biar la I yang kena'.
Ohhhh, sudah menjadi saikokah saudara ini? Seperti teringat-ingat ayat seseorang 'Biarlah I mati' or maybe 'Biarlah I convert'.

Ohhhhh...apekah?????

posted by Diana Ishak @ 9:10 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER