walk on wings, tread in air: HANDSOME BOY <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


HANDSOME BOY
2006-10-18


::siapakah ini?::



::handsome kan? cinta hati saya. siap ada gambar love lagi::



::saya pun menekan butang MD player...dan.......::



::tadaaaaaaaaaaaaa....dia terkangkang sebegini. best best!::


Ini adelah head unit di Aveo saya.
Namanya HANDSOME BOY.

Dulu head unit ini ada di dalam Prelude hubby saya.
Hubby saya sangat mencintai HANDSOME BOY ini.
Mamat yang membeli Prelude hubby saya pula tidak mahu menambah another K++, tapi inginkan Prelude itu dilengkapi dengan HANDSOME BOY.

Mana boleh bang. Lu gila kaaaaa?????

Jadi terpaksa la mamat itu bersettled dengan stereo Prelude yang asal.

Memandangkan Aveo saya mempunyai car entertainment yang sungguhlah 'ado', maka saya pun meleseh-leseh kat hubby manala tau kot-kot boleh paw HANDSOME BOY tu. Alangkah sengasaranya saya, setelah godaan demi godaan, aksi demi aksi silih berganti masih gagal mengepaw HANDSOME BOY.

Akhirnya setahun yang lepas HANDSOME BOY sah menjadi milik saya apabila pada suatu hari hubby telah dalam diam-diam membawa Cik Aveo ke workshop. Oh! Rupanya dia mahu mensuprisekan saya dengan HANDSOME BOY itu. Saya masih ingat lagi, waktu itu saya di Kuching. Hubby menelifon saya.

Hubby : Di, abang dah tukar radio keta awak.

Saya : Ye keeeeeeeeeeee??? Tengkiu abang.

Hubby : Tapi ada surprise sikit.

Saya : Apa?

Hubby : Balik la dulu. Mana nak surprise kalau tau skang.

Berbunganya hati saya. Sudah membayangkan kezutan demi kezutan bakal berlaku.

Hari yang ditunggu tiba. Ye...memang sungguh surprise.
Seburuk-buruk Clarion Aveo aku (mmg buruk head unit Aveo), masih ada MP3 player.

Tapi Kenwood yang sungguh HANDSOME ini takdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Bodohnya saya kerana semua keta ada MP3 player, keta aku takde! Takde!!
Hasilnya, semua MP3 cd aku dilepakkan di keta hubby.
Dan hubby aku tergamak berkata 'sorry la Di, abang tak perasan'

HAMPAAAAAAASS!!

posted by aveo757 @ 12:08 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER