walk on wings, tread in air: What kind of underwear do u wear? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


What kind of underwear do u wear?
2006-09-25

Hari ni kepala aku tak berapa betul, (hari-hari pun tak betul) makan banyak sgt kot.
Sedang aku menyarung panties selepas mandi 15 minit yang lalu, maka aku pun tiba-tiba terfikir. Mengapakah aku suka beli panties yang berwarna-warni dan bercorak retro? Does our undies reveals our personality? Jika ada, apakah gerangannya personality aku itu? Jadi, aku pun berfikir sambil membelek-belek panties sendiri, apakah personalitinya seseorang yang memakai underwear tertentu. Sambil membaca list di bawah, bolehla anda meng'check' underwear apakah yang ada pakai sekarang. Check sekajap saja, jangan check lama-lama, nanti anda tend untuk membuat benda-benda lain yang tak berfaedah sangat di bulan pose ini :

WANITA

a. High-cut briefs:
Atau nama lainnya, "seluar dalam nenek-nenek". Ini juga adalah sejenis seluar dalam yang setelah melalui proses evolusi, ia dikenali ramai dengan nama BOXER. Barang siapa yang memakai suar ini, mereka adalah seorang yang mementingkan kesempurnaan, keselesaan dan praktikal. Mereka tidak kisahkan style, asal ada sudah. Bak kata omputih they don't dress to impress. Jangan terpedaya dengan aweks-aweks cun yang nampak glemer pada zahirnya, kerana percayalah setiap wanita pasti akan mempunyai even sehelai. Jangan nak tipu aku. Gila besar seluar ni. Takde dee aku nak pakai selalu. Tak bernapas pusat aku.

b. Boy shorts or thong:
Wanita yang memakai suar begini adelah seorang yang confident dan sukakan cabaran. Cabaran di sini bermaksud mereka mempunyai daya mengkontrol yang agak tinggi kerana suar ini adelah sangat sakit jugak bila dipakai lama-lama. Seperti menghiris celah bontot ok? Mereka juga jenis yang show off their curves. Dapat diperhatikan wanita-wanita yang memakai low cut jeans, akan dengan sengajanya menampakkan sikit panties ini. Aku pun tak pasti mengapakah lurah bontot itu mesti dipertontonkan di khalayak ramai. Adakah lurah bontot semua orang tidak sama? Mungkin juga bontot mereka seksi tak seperti bontot aku yang leper dan lansung tak mengundang ghairah. Tapi, gila mencabar siall suar ni. Aku pakai setengah hari je, dah mengengkang-ngengkang jalan. Tu belum asik terselit celah bontot je. Rimasssssss!!

c. The need to match:
Ada juga wanita yang suka pakai bra samer kaler ngan panty, satu set la. Mereka adelah tergolong dalam kelompok fashion-conscious dan suka memanjakan diri. Mereka juga adelah stok-stok yang suka berangan depan cermin sambil tengok tetek dan bontot sendiri lama-lama. Lama-lama ok???? Kepada mereka ini, beli 2-3 sudah la, kalau semua nak berset-set, silalah dapatkan khidmat Doreamon untuk membolehkan anda bertukar menjadi seorang Wonder woman yang sememangnya memakai bra and panties di luar. Jadi bolehlah menunjuk-nunjuk bra yang sama kaler dengan panties itu. Baru WORLD!


LELAKI

a. Boxers:
Boxers adelah suar yang paling selesa dipakai di dunia. Sama seperti granny panties tadi. Lelaki yang memakai boxer adalah seorang yang simple dan laidback. Mereka juga jenis yang tak kisah kalau suar yang mereka pakai itu kurang daya 'cengkaman'. Simple la katakan...Adakah mereka ini tidak takut memakai suar yang kurang daya tampungan? Aku tau la ko simple-type guy, tapi adelah perlu memikirkan masa depan. Bayangkan jika suar ini dipakai berterusan, ada kemungkinan pada usia anda 40 tahun nanti, belum pun bontot anda cecah ke kerusi, telur anda sudah mencecah lantai dulu. Tapi takpela, sebab anda pun seorang yang simple, mungkin anda adalah Aiman tak kisaahhhhh...

b. Briefs:
Juga dikenali dengan nama penanya tightie-whities. Dijual dengan aneka warna terang seperti navy blue dan kuning. Hijau pucuk pisang pun ada. Merah saga paling best. Pink..errrrr...
Mereka yang memakai underwear jenis ini adalah golongan yang 'little brother' sikit. Manja dan masih suka bermain dengan warna. Kerana mereka ini little brother, maka mereka amat memerlukan 'perlindungan' maksima. Saya tak berapa suka lelaki yang memakai suar sebegini. Sebab itu saya benci Superman walaupun saya suka kaler merah.

c. Boxer-briefs:
Seluar dua alam. Lelaki yang berunderwearkan suar sebegini bijak dalam menjalinkan hubungan, they know how to compromise since they've done it with their underwear! Sukar untuk dipastikan mereka ini berperangai yang bagaimana. Mungkin juga ada split personality. Jika anda was-was dengan lelaki sebegini bolehlah mintak mereka tunjuk sedikit underwear mereka dulu bagi mendapatkan kepastian. Alang-alang dia dah tunjuk tu, boleh la usha-usha apa-apa yg patut demi menjamin keselesaan anda di masa depan. Kalau tidak well done, bolehlah anda back off.

d. Thong:
Lelaki yang pakai thong boleh dikatakan sebagai exhibitionists. Kepada mereka ini, aku ingin berpesan, jika nak jadi flasher pun biarlah hensem, ok?

e. No underwear:
Lelaki sebegini mungkin lupa nak buat laundry ataupun jenis lelaki yang cintakan kejadian alam, embraces natural way of life. Seorang yang merendah diri dan pemalu. Pemalu sungguh untuk membeli suar dalam sendiri. Apa ko ingat aku pencacai nak beratur bayarkan underwear ko??? Jangan bagi aku gila ok?


::pakailah disposable underwear, dijamin murah dan bersih::

posted by aveo757 @ 11:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER