walk on wings, tread in air: New akaun <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


New akaun
2013-01-09



Akhirnya aku buat lagi satu FB account.
Mula-mula ingat nak delete je mana-mana nama yang aku tak familiar. Tapi kang jadi macam hari tu. Aku penah buat housekeeping besar-besaran kat FB. Randomly cantas. Pastu lepas satu, satu, masuk mesej "Apesal Kak Di delete saya?". Terasa bersalah gila. Tak pasal-pasal je kena cop 'bajet hot'.

So tadi aku dah create another account. Nama sama. Gamba pun sama, sebab aku malas letak gamba lain. Boleh la KLIK SINI terus.
Tapi ada satu masalah gak.
FB ni kalau ada banyak-banyak akaun dia takleh synchronize ke? Kalau aku post apa-apa kat akaun lama, akaun baru aku kena post manually ke apa.


 
To all 957 frens dalam pending list akaun yang pertama, boleh la ke akaun kedua. Kita berjimba-jimba kat sana bersama-sama.


posted by aveo757 @ 6:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER