walk on wings, tread in air: Sahaja aku berpuasa sunat pada esok hari. Sesiapa yang sengaja sms aku 'Jom lunch?' memang laknatullah. Tak kelakar okkk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Sahaja aku berpuasa sunat pada esok hari. Sesiapa yang sengaja sms aku 'Jom lunch?' memang laknatullah. Tak kelakar okkk
2009-11-09



Aku puasa esok.
Tiada sebarang update (maybe) sebab nak mengelakkan dari aku mengumpat pasal seseorang.
Sebab asal aku pegang laptop je, setan-setan yang tengah bersenggayut kat tepi-tepi badan aku ni suruh sangat aku buat entry pasal orang tu.
Untuk mengelakkan apa-apa yang memudaratkan diri maka aku nak puasa esok supaya setan-setan ni semua mati tertimbus dek pahala-pahala puasa aku.

Esok adelah busy nak buat final touch before aku mengadap beberapa customer kat Perak and Penang Tuesday until Wednesday.

......
........
....................

Oh, series tak boleh ngadap laptop lama-lama.
Bahan umpatan berlumba-lumba nak keluar.

posted by Diana Ishak @ 1:19 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER