walk on wings, tread in air: Malapetaka <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Malapetaka
2010-07-25
Aku baru nak update cerita best punya sekaliiiii Mak Aji bawak balik story kawan-kawan dia jemaah tengok blog aku.

Ok sekarang aku ada beberapa option :

1. Memprivatekan blog ni so that aku boleh memaki hamun sesedap rasa.

2. Men-cas ayu secara tiba-tiba je aku menulis gaya sasterawan.

3. Mendelete terus blog ni so that aku pun senang takyah update lansung.

4. Buat bodo dan terus memblogging cara Green Apple sambil menunggu di-fire oleh Mak Aji.


Harap maklom.
Sent from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 7:39 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER