walk on wings, tread in air: Malapetaka <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Malapetaka
2010-07-25
Aku baru nak update cerita best punya sekaliiiii Mak Aji bawak balik story kawan-kawan dia jemaah tengok blog aku.

Ok sekarang aku ada beberapa option :

1. Memprivatekan blog ni so that aku boleh memaki hamun sesedap rasa.

2. Men-cas ayu secara tiba-tiba je aku menulis gaya sasterawan.

3. Mendelete terus blog ni so that aku pun senang takyah update lansung.

4. Buat bodo dan terus memblogging cara Green Apple sambil menunggu di-fire oleh Mak Aji.


Harap maklom.
Sent from my BlackBerry® smartphone
posted by Diana Ishak @ 7:39 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER