walk on wings, tread in air: Edited entry, sebab malas nak buat entry baru <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Edited entry, sebab malas nak buat entry baru
2008-11-28
Kalau korang refresh-refresh blog aku tapi komen korang untuk entry semalam tak kuar-kuar jangan bersedih hati. Bukan aku lancarkan perang. Tapi masalah teknikal pada otak aku pagi ni.

Aku dah checked semua sekali tetiba tertekan REJECT.

Anggap je la aku buat lawak.



Eila@along menge-tag aku.
Thank you dik..(ahh, benci gila dengan salutation ni, terasa diri sangat tua. Tua ke aku NAHAR????????)

F.R.I.E.N.D.S.
And lovely are the blossoms
That are tended with great care,
By those who work unselfishly
To make the place more fair
And, like the garden blossoms,
Friendship's flower grows more sweet
When watched and tended carefully
By those we know and meet
And, if the seed of friendship
Is planted deep and true
And watched with understanding,
Friendship's flower will bloom for you


Rule :
Spread this tag to at least 7 friends

Ok guys, you've been tagged!

1. Rajinikanth - buat ye bang...
2. Datuk Shah Rukh Khan
3. Obama
4. Angelina Jolie - ko memang babi la ambik boifren aku.
5. Sofea Jane
6. ...
7. ...

Yang lagi dua dot dot dot tu aku tak nak letak. Sape rasa nak, sila buat.

p/s : To ODAH, thank you for the wedding invitation card, sorry dik, tak dapat nak datang, roommate akak dah book akak sepanjang hari esok. I'll give you my number, kita jumpa kalau free. SELAMAT PENGANTIN BARU.
posted by aveo757 @ 9:13 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER