walk on wings, tread in air: Bawal pertama. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




CONTACT ME

aveo757@yahoo.com

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


TESTIMONI GREENAARD


Bawal pertama.
2018-05-21

Hari ni Fleur by Mrs Him launch its first bawal tudung.
Setiap kali kita keluarkan shawl, mesti ada yang request "Takde bentuk bawal ke?".
After so many years, hari ni kita release our first bawal.
Kita start dengan plain bawal dulu, guna material favourite aku - chiffon georgette.

Chiffon georgette ni bukan jenis chiffon yang lembik melempai-lempai tu ya.
Ini heavy chiffon, senang bentuk and at the same time tak kejung.
Last week kita dah release 10 warna sebagai free item untuk those yang beli GreenAard.
Sebenarnya, bukan 10 warna, tapi kita ada 17 warna.
Saje je taknak release semua untuk free gift sebab nak spare surprise untuk yang nak beli bawal ni.



"OUR 1st BAWAL" - nama dia.
Memandangkan ada 17 warna, aku takkan letak semua muka model ni kat sini. 
Karang jenuh nak scroll. 
Gambar model ni kita letak di website, www.fleurbymrshim.com.



Ini harga dan pakej istimewa sempena our first bawal.
Kod warna ada di bawah.
[free pos tu sekitar semenanjung sahaja]








Ok dah tau warna, dah tau harga, dah tau pakej, kan?

Nak tengok 14 warna shawl, KLIK SINI.

Nak tengok 26 warna bawal satin, KLIK SINI.



posted by aveo757 @ 11:47 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER