walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Ada sesape pening? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Ada sesape pening?
2014-02-06

Aku adelah selsema today, kepala jugak weng sikit.
Tadi drive rasa nak terlelap dah. Gila ngantuk + pening kepala sebab dah makan ubat selsema tapi tahan ngantuk. Tu pasal la. Nasib tak muntah je dalam keta tadi. Kalau En Wan yang bawak keta tadi memang dah berlambak muntah aku sebab dia jenis bawak keta langgar segala tok nenek bonggol lubang.

Tengah drive tadi tokey Ephyra whatsapp.
Tapi aku tak dapat reply sebab tengah meng-speed kereta.
Ok now aku dah reply and aku malas nak explain further, maka aku printscreen and aku tepek je la kat sini. Senang semua boleh baca. Just in case ada kemusykilan or masalah, boleh la email aku. Kalau aku boleh tolong, aku tolong. Insyallah.






Aku memang nak sangat tulis panjang lebar pasal Ephyra ni tapi seriesly aku tak sihat sangat ni. So ni aku umumkan pemenang batch ketiga Testimoni Ephyra. Mak and anak :)
Testimoni masih dibuka.
Aku memang akan always buka contest ni.
Hadiahnya sama macam yang pernah aku mention lepas-lepas : 1 kotak Ephyra (30 sachet) + gift + discount kupon. Kupon ni hanya pemenang saje tau berapa harga Ephyra yang dorang boleh dapat for future purchase.


Testimoni emaknya :



 
 Testimoni anaknya :









posted by aveo757 @ 11:33 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER