walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo : Let's tune up! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Ephyra : Promo : Let's tune up!
2013-12-12


Nampak tu?

Year end dan bersempena nak New Year ni, aku gatal tangan nak bagi gift.
Ni pun sebab ada a few reader yang email "Kak, kalau beli 1 takleh dapat powerbank ke?"
Alahai, kesian pulak.
Memandangkan powerbank memang dah habis, so ni aku up new gift : MP3 PLAYER UNTUK SETIAP PEMBELIAN 1 KOTAK.

Yep!
Tak perlu beli dua, tiga, mahupun tigablas.
Hanya beli SATU kotak Ephyra berharga RM197 (Semenanjung) / RM207 (Sabah/Sarawak), aku akan selitkan player ni dalam pakej. Takde extra money pun dari pihak korang. Ini free.
Aku ada 100 bijik je player sehingga hujung bulan ni. Kalau habis awal, maka habislah promo and aku akan selitkan semula handbag organizer sebagai gift.



Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra + shaker + mp3 player, RM197 (Peninsular)
Ephyra + shaker + mp3 player, RM207 (Sabah/Sarawak)
Quantity
My address
Contact Number
Remarks


Respon dari satisfied a.k.a regular customer 1



Respon dari satisfied a.k.a regular customer 2




KLIK HERE : NEW SHAWL

posted by Diana Ishak @ 10:20 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER