walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo : Let's tune up! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo : Let's tune up!
2013-12-12


Nampak tu?

Year end dan bersempena nak New Year ni, aku gatal tangan nak bagi gift.
Ni pun sebab ada a few reader yang email "Kak, kalau beli 1 takleh dapat powerbank ke?"
Alahai, kesian pulak.
Memandangkan powerbank memang dah habis, so ni aku up new gift : MP3 PLAYER UNTUK SETIAP PEMBELIAN 1 KOTAK.

Yep!
Tak perlu beli dua, tiga, mahupun tigablas.
Hanya beli SATU kotak Ephyra berharga RM197 (Semenanjung) / RM207 (Sabah/Sarawak), aku akan selitkan player ni dalam pakej. Takde extra money pun dari pihak korang. Ini free.
Aku ada 100 bijik je player sehingga hujung bulan ni. Kalau habis awal, maka habislah promo and aku akan selitkan semula handbag organizer sebagai gift.



Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra + shaker + mp3 player, RM197 (Peninsular)
Ephyra + shaker + mp3 player, RM207 (Sabah/Sarawak)
Quantity
My address
Contact Number
Remarks


Respon dari satisfied a.k.a regular customer 1



Respon dari satisfied a.k.a regular customer 2




KLIK HERE : NEW SHAWL

posted by aveo757 @ 10:20 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER