walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : First round <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : First round
2013-12-15

Ingat tak last month aku ada buat entry pasal contest Ephyra?
Tak ingat?
Ok takpe, maybe entry ni akan buat korang ingat balik.
Memang aku syak sesape yang follow blog aku, dia akan dapat side effect pelupa. Sebab tuan punya blog pun ada penyakit yang sama.

Ada beberapa testimoni aku dapat, tapi aku pilih 3 yang di bawah ni sebagai pemenang FIRST ROUND.
2 orang akan dapat hadiah 1 kotak Ephyra (30 sachet) + gift* + discount card**
Dan sorang akan dapat saguhati (10 sachet)

*gift = current gift yang sedang dilancarkan oleh tuan punya blog. Dalam kes pemenang hari ni, korang dapat ini (klik).

**discount card = hanya pemenang saja yang akan tau berapa banyak discount dorang akan dapat for future purchase. Jeng Jeng Jeng!!!!


Hadiah saguhati, 10 sachet Ephyra



Hadiah utama, 30 sachet Ephyra (1 kotak)





Hadiah utama, 30 sachet Ephyra (1 kotak)









So now, aku ada 8 lagi tempat kosong untuk Hadiah Utama (30 sachet) = jimat takyah beli sebulan.
Kalau sape yang lupa apa syarat-syaratnya, ok ni aku explain lagi sekali :

1. Testimoni bertulis BESERTA gambar korang dengan kotak Ephyra.
2. Hantarkan testimoni pada : health[at]xzizbiotech[dot]com
3. Done.

Pemenang akan dihubungi melalui email. Tu je.
Nanti aku akan bagitau kat email arrangement untuk collect/post hadiah.

Jangan lupa ya, pemenang utama bakal dapat 1 kotak Ephyra (30 sachet) + gift* + discount card**

Ok, guwe nak masak.


KLIK HERE : NEW EPHYRA PROMO
KLIK HERE : NEW SHAWL


posted by aveo757 @ 11:14 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER