walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : New Promotion <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : New Promotion
2013-11-18




Testimoni kat atas ni datang dari sorang customer.
Now dah jadi regular customer.
Baru-baru ni adik dia pulak order terus 2 kotak, first timer. Harap-harap adik dia pun suka.
Now, this customer dah berjemaah dengan husband dia minum Ephyra.

This is also another testimoni untuk siapa yang ada masalah period tak datang.
Ni bukan kali pertama aku dapat testimoni pasal masalah period selesai lepas consume Ephyra.
Tapi jangan expect hari ni minum esok belambak keluar.
Kesan kepada setiap orang berbeza.
Tapi boleh cuba dulu.

Tang kurus tu memang ada lojiknya.
Sebab Ephyra ni ada extract acai berry and also tindakbalas gantikan cell tu memerlukan tenaga sebab tu metabolisme badan akan naik. Jadi, bila metabolisme meningkat, berat badan akan berkurang atau setidak-tidaknya menten.



Ni la jawapannya kenapa yang email aku pasal Ephyra, especially yang nak beli 3 kotak, ada yang aku tak jawab lagi. Sebab aku memang plan nak naikkan promo ni.

Promo ni sebenarnya menggantikan promo beg Hello Kitty and travel bag tu.
Jadi, aku just tukarkan gift dia kepada powerbank.
Tapi powerbank ni limited sebab sebenarnya aku sediakan powerbank ni untuk customer biotech aku. But memandangkan aku dah takde gift untuk set 3 kotak, jadi aku plan nak bagi powerbank ni untuk yang beli 3 kotak.

So, yang beli 3 kotak, harga RM590 (semenanjung) and RM620 (Sabah/Sarawak).
Dapat shaker and powerbank.
Silakan isi form kat bawah.

Takyah keluar extra money pun, aku bagi free powerbank ni kat korang.
Tapi beli 3 la, beli 2 tak dapekkkkk.

Yang beli 1, harga macam biasa RM197 + shaker + handbag organizer.

LAGI SATU!!!

Aku nak bagi 1 kotak Ephyra for FREE kepada 3 orang yang bagi testimoni paling best.
Mesti ada gamba korang bersama Ephyra pada testimoni tu.
FREE ya. FREE!!

And, 10 hadiah saguhati trial pack Ephyra (10 sachet).

Silakan lah memenuhkan email aku dengan testimoni anda.
Hantarkan testimoni kepada : health@xzizbiotech.com





Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra + shaker + handbag organizer, RM197 (Peninsular)
Ephyra + shaker + handbag organizer, RM207 (Sabah/Sarawak)
Ephyra 2 boxes + iPAD organizer + shaker, RM390 (Peninsular)
Ephyra 2 boxes + iPAD organizer + shaker, RM410(Sabah/Sarawak)
Ephyra 3 boxes + powerbank + shaker, RM590 (Peninsular)
Ephyra 3 boxes + powerbank + shaker, RM620 (Sabah/Sarawak)
Quantity
My address
Contact Number
Remarks

posted by aveo757 @ 11:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER