walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Runtuh 2.0 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Runtuh 2.0
2013-09-19

 
Gitu kata Norman Hakim.

 

Ini dia jawapan kepada pertanyaan-pertanyaan "Bila Kak Di nak buat harga runtuh lagi?"

Ni aku nak runtuhkan sangat-sangat la ni.
Tapi 5 hari je la ya.
Takleh runtuh lama-lama. Kang dengan aku aku sekali runtuh.
3 kotak dengan harga RM500.
Jadi sekotak around RM166 je.
Tapi kena beli 3 la. Beli satu tetap RM197.

So ianya bermula Isnin depan sehingga Jumaat (23-27 September) ONLY.
Akan tetapiiiiii....kalau ada yang kata nak tunggu gaji hujung bulan, please bagitau ya.
Aku nak kena indent order dalam database dulu supaya nama korang ada.
Kalau tak, memang sengih je la.

Ni kira penghabisan kali untuk tahun ni aku buat keje gila like this, meruntuhkan harga.
So kalau sesape nak stok sampai hujung tahun memang sedang elok sangat la. Beli sekaligus cukup untuk 3 bulan. Tahun depan baru beli yang baru.

Offer ni sangat sesuai dibeli oleh orang yang dah pernah beli Ephyra, sebab aku takkan bagi shaker dalam pakej ini. Korang nak simpan shaker banyak-banyak buat apa kan. Aku sendiri tak pakai shaker. Pakai botol mineral je.

Tapi kalau yang first timer nak beli pun boleh. Lagi bagus. Sebab korang first timer kan, so masa ni la nak beli and try Ephyra dengan harga murah just RM166/kotak. Ramai yang tanya aku taknak jual trial pack ke. Aku memang takkan jual trial pack. Sebab trial pack ni cuma 10 sachet je dikkkk. Tak semua orang boleh nampak perubahan dalam masa 5 hari (sehari ambik 2 kali, kalau 10 sachet je tak ke 5 hari je ko pakai?). So baik la ambik actual pack terus, 30 sachet. Aku paham, yang first timer mesti nak try dulu kan. So why not grab this opportunity. Beli this package deal, share dengan 3 orang kawan lain. Baru RM166/kotak. Tapi, pandai-pandai ko la nak shake camana nanti sebab package ni takde shaker. Takpe, nanti ahkak ajar camne nak shake tanpa guna shaker Ephyra. Akak kalau bab-bab DIY ni cukup pandai. Maklom la, banyak tengok McGyver dulu.
Eh tapi kan, semalam ada sorang customer beli siap mintak takyah hantar shaker sebab dia kata lagi best kacau pakai sudu. First time aku dapat customer taknak shaker.

Yang nak share-share dengan member beli 3 kotak tu aku pos ke 1 alamat je la ya.

Just RM166/kotak okkkkk. Gila tak runtuh???

Aku rasa macam nak runtuh dah ni *urut dada*


Respon 1



Respon 2


Untuk deal yang ni sebab 5 hari je, so aku tak buat form.
Nak kalu, please email aveo757@yahoo.com.
Nanti aku bagi banking details.

Oh yes, tetap dapat handbag organizer.
Satu je la...hehe.

posted by aveo757 @ 10:26 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER