walk on wings, tread in air: Ephyra : Promo : Everyone gets free gift <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Promo : Everyone gets free gift
2013-09-02



Bulan September-Oktober ada good news untuk pengguna Ephyra yang purchase dari aku only.

Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT, walaupun beli sekotak.
Gift-nya adelah handbag organizer.
Gift ni paling hot menjak-menjak aku start launch bulan 4 tu ari.
So kali ni aku nak bagi semua orang boleh rasa dapat handbag organizer.
Oh, kaler takleh pilih ya, kaler tu kira misteri la. Tapi semua kaler dalam gambar tu ada.

Lagi sekali nak bagitau, time nak bayar tu siapa yang bayar guna selain dari Paypal, please abaikan surcharge. Bayor je cam biasa RM197, RM390, RM590.
Surcharge tu hanya untuk Paypal je.

Kalau nak tau lebih lanjut dan lebih memahamkan beli apa dapat apa, boleh ke KLIK SINI
Aku dah start rasa badan demam ni, so malas nak tulis panjang-panjang.
Aku nak balik.

p/s : yang beli sekotak start dari semalam, aku pos today, semua dapat handbag organizer.

P/s lagi : minyak baru naik. Rasanya next week akan sampai lah surat cinta dari Pos Laju dengan harga surcharge yang baru. Buat masa ni aku masih ok lagi bagi free postage walaupun parcel berat dengan macam2 hadiah. In future tak tau. So kalau nak grab this opportunity silakan.





Ephyra Promo NEW : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 1:27 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER