walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Menstruation : Clots, Cramps and Cycle (pehh tajuk dah macam jurnal kekdahnya) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Menstruation : Clots, Cramps and Cycle (pehh tajuk dah macam jurnal kekdahnya)
2013-09-06

Ni ada a few testimoni and soalan tentang masalah period.
Baca dulu, aku explain kendian.

 



Jawapannya adelah NO!
Collagen tak affect menstruation sebab ia adelah cuma collagen.
Dan collagen ini adelah derived from natural sources.
Natural ingredients do not cause delay to your period.
Takde kena mengena dengan collagen intake.

Tapi Ephyra bukanlah collagen semata-mata.
Dalam Ephyra tu ada macam-macam komponent, antaranya acai berry (agent detox) and astaxhantin (anti-aging). Jadi, untuk first-timer, memang akan berlaku 'kacau-bilau' sikit pada sistem badan. Badan nak 'warm-up' dulu dengan Ephyra. Lama-lama sok dia akan ok.
Aku pun pompuan jugak.
Belem menopause lagi.
Period aku dulu pun masa mula-mula ambik Ephyra tunggang-langgang. Sebulan 2 kali, pastu macam nak tak nak je keluar. Cuma untungnya, tak kena time bulan pose. Kalau tak, nangis jugak nak menggantinya. Alhamdulillah, now dah ok.

Sama jugak macam kesan-kesan positif yang lain.
Tak semua orang boleh nampak kesan dalam masa 14 hari.
Sebab tu aku suggest ambik terus sekotak, jangan beli trial pack sebab trial pack cuma ada 10 sachet. Kalau kesan nampak dalam masa 3 hari, u are lucky.
Tapi badan kita semua bukannya sama.
Mungkin badan orang tu 3 hari nampak flawless dah. Tapi kita 30 hari baru nampak kesannya.

Yang tanya aku if time period boleh continue ambik Ephyra or not, jawapan aku always YES.
Tapi, time kita period, this is the time dimana badan kita melalui proses 'cleaning' and detox, jadi tak semua diserap oleh badan. Mungkin 60-70% Ephyra akan terbuang gitu je. Tapi at least 30% diserap oleh badan. Jadi, terpulang masing-masing. Kalau nak teruskan time period, teruskan. Takde masalah.
Macam aku, aku blasah minum hari-hari tak kisahlah time period ke tak.

Tang "ketat" and tetek kembali tegang (at least tak melayut like before) tu dah ramai bagi respon yang sama. Baguslah kalau macam tu kan. Itu tandanya Ephyra really works. Dia betul-betul stimulate penghasilan collagen sampai tetek kau boleh jadi tegang balik because collagen lah yang holds everything together. Tapi don't la expect tetek kau akan jadi bulat cantik terletak macam umur kau 18 tahun. At least takde la terbuai-buai. Kalau kau berlari dari meja hujung nak capai phone yang berdering kat meja hujung lagi satu, takde la nanti kau belum sampai, tetek kau dah sampai dulu.

Ok, now aku nak tanya.

Siapa minat Norman Hakim?

Nak dinner dengan dia tak?

Tak boleh ajak ramai-ramai. Seploh je.
Tapi kalau nak dinner ngan Norman, kena dinner ngan bini dia sekali. Hahahhaa.
Amacam?



Ephyra tengah buat contest DINNER WITH MEMEY SUHAIZA & NORMAN HAKIM, 11 Oktober nanti. Tapi contest sedang berlansung sekarang sehingga 30 September.

Tak susah pun.
Ephyra mana pernah bagi contest susah-susah.
Dia suruh kau camwhoring je.
Macam tak biasa kan.

So, kepada yang berminat, dan peminat Loving Couple ni, apetah lagi yang minat dorang sejak dari awal dorang ada dalam industri (ohh, terbayang Norman pakai singlet je masa bergamba dengan grup Impression ala-ala Abang Body gitu), boleh la join the contest.

Tak susah pun.
Meh la ramai-ramai join.
Seploh orang je tau yang terpilih nanti.
Just imagine seploh orang je yang attend the dinner.
Toksah kata boleh bergambar macam nak rak, siap boleh bersembang gitu. Kalau nak jadi reporter Melodi time tu pun silakan lah.

Kekdahnya :

1. Ambik gambar korang dengan kotak Ephyra.
2. Pastu, share kat akaun INSTAGRAM korang (yang ni wajib) dan linkkan pada akaun FB korang.
3. Jangan lupa type #ephyramemeysuhaiza dan tag @ephyra2u (ni akaun INSTA Ephyra).

Dah buat semua tu blom menjadikan korang layak lagi dipilih antara 10 yang bakal hadir.
Kekdah kalau nak menang tu adelah siapa yang dapat LIKES terbanyak, koranglah akan dipilih.
So, pandai-pandai la nak buat macamana nak bagi dapat banyak LIKES.

Tapi jangan lupa ya.
Jangan busy meng-camhoring muka korang semata-mata ya.
Please pose dengan kotak Ephyra. Kalau takde kotak Ephyra ni, entry tak valid.
Nanti tak dapat dinner ngan Norman and Memey. Dapat dinner ngan aku je. Gila tak kelas! Hahaha.

Contest bermula 3 September sampai 30 September 2013.
Sempat lagi ni.
Banyak masa lagi ni.
Keputusan akan diumumkan pada 3 Oktober. 

Gila senang kan?
Takyah pecah kepala nak pikir slogan segala.
Bukti pembelian pun takyah.
Agak-agak yang tak beli Ephyra tapi nak jugak dinner dengan couple ni, pinjam la kotak Ephyra sesape. Ala, bukan orang tau pun. Ngagagagaga.
Pose cantik-cantik tau.
Insyallah kalau panjang umur, aku akan ada sama waktu dinner tu sebagai reporter Ephyra and errr....tukang ambik gamba korang semua kot.
So, jangan lengah-lengah. Snap muka skarang!


Kaler iPAD organizer yang tinggal.
Black, yellow, purple and orange habis. Sila pilih kaler ni je ya.




Name:
Email Address:
I would like to purchase (Free postage) Ephyra for Peninsular, 1 box (30 sachets) + shaker + handbag organizer, RM197
Ephyra for Sabah/Sarawak, 1 box (30 sachets) + shaker + handbag organizer, RM207
Ephyra for Peninsular, 2 box (60 sachets) + shaker + iPAD organizer, RM390
Ephyra for Sabah/Sarawak, 2 box (60 sachets) + shaker + iPAD organizer, RM410
Ephyra for Peninsular, 3 box (90 sachets) + shaker + choose-your-own-gift, RM590
Ephyra for Sabah/Sarawak, 3 box (90 sachets) + shaker + choose-your-own-gift, RM620
Quantity
Those who buy 3 please click one. Others, please click "nil" Nil
Travel Bag Organizer (Blue)
Travel Bag Organizer (Red)
Travel Bag Organizer (Black)
Travel Bag Organizer (Brown)
Hello Kitty Shopping Bag (Pink)
Hello Kitty Shopping Bag (Fuschia)
Hello Kitty Shopping Bag (Navy Blue)
Hello Kitty Shopping Bag (Orange)
Hello Kitty Shopping Bag (Purple)
Hello Kitty Shopping Bag (Brown)
Hello Kitty Shopping Bag (Khaki)
Hello Kitty Shopping Bag (Black)
Address
Contact Number
Remarks

posted by aveo757 @ 1:18 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER