walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Gift baru Ephyra :) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Gift baru Ephyra :)
2013-08-26

...tapi sebelum cakap pasal gift, jom la kita sembang-sembang dulu.

Last week dah ada yang dah terima Ephyra kotak baru kan?
Takde apa yang berubah kecuali kotak je.
Kotak Ephyra skarang version "GO GREEN".
Sebab itu lah Ephyra lancarkan kempek "GO GREEN" untuk support program kitar semula.
Jadi, for start, kita mulakan dengan kotak.

Kotak ni lebih light (save duit pos aku).
Kat dalam kotak tu bila korang slide nanti ada enclosed flyer Ephyra.
Flyer ni membantu especially untuk new customer.
Kalau ada apa-apa tak faham lepas baca tu, boleh tanya aku ya.



Selain dari 2 model Ephyra yang skarang, Ephyra ada wajah baru - Memey Suhaiza wife Norman exboifren ai.

Oh bukan.
Memey BUKAN duta Ephyra, dia cuma kita ambik sebagai salah seorang wajah Ephyra sebab dia salah seorang satisfied customer Ephyra. Suwit gila Memey ni kan?
Baru skarang aku perasan dia suwit. Maybe sebab dah bertudung, cam manis je.
Patut la Norman tinggalkan ai.
Ai kurang suwit sikitttt je dari Memey.

Memey ni asalnya pengguna Ephyra, baru je lagi guna.
Now dia dah masuk kotak kedua.
Memey ni adelah salah seorang lagi bukti pengguna yang menyusukan bayi dan tetap consume Ephyra dengan takde masalah.
Rasanya dah banyak kali aku highlite tentang BF mothers yang nak ambik Ephyra.
So here lagi satu testimoni, from Memey :



Jadi, disebabkan Memey adelah celebriti, kita ambil peluang ni untuk bekerjasama dengan dia untuk promosikan Ephyra bagi kempen August & September. Jadi, kalau sesiapa yang follow Insta (@memeysuhaiza), FB or twitter Memey, boleh tanya direct juga pada dia tentang Ephyra ya.
Kem salam kat laki dia sekali.

Boleh juga follow insta official Ephyra @ephyra2u.

Aku takde Insta. Maaf.
*tetiba je. sape mintak kau punya nih??*
 




Customer ni duduk kat Leeds.
Sebulan before puasa hari tu dia order sekali 6 kalau tak salah.
Memang ada 3-4 orang yang duduk oversea, yang pernah try Ephyra, bulan puasa baru-baru ni borong Ephyra. Even aku sendiri bagi Ephyra kat Redza bulan puasa baru ni, alhamdulillah nampaknya dia sejahtera je.

Memang ada yang experience keletihan and sleepy tahap takleh bukak mata lansung, menguap macam nak rabak mulut segala. Yes, memang ada. Tapi tak ramai. Badan kita ada alergik pada sesetengah benda yang kadang-kadang kita pun tak tau until kita lalui sendiri.
Macam yang aku pernah explain dulu, kesan pada setiap orang berbeza-beza.
Tell me apa kesan pada korang, insyallah mana aku boleh tolong, aku tolong.
Kalau ada yang rasa very sleepy, try ambik vitamin B at the same time. See how it goes. Insyallah, kesan tu tak lama.

Jangan risau, Ephyra dah lama dapat kelulusan KKM and JAKIM (cert ada kat sidebar belah kiri).
Insyallah, selamat.
Ambik apa saje produk yang korang nak, tapi pastikan ada 2 kelulusan ni.
Nak dapatkan cert halal, kena lalu KKM dulu.
Kalau KKM takde, maknanya sijil Halal pun takde.

Check sini :

TEKAN SINI

Bawah ni lagi sorang customer Ephyra.
New customer also.
Dia ada HPT and masalah period tak datang-datang.


Email sebelum guna Ephyra


Email yang aku terima selepas guna Ephyra


Ada jugak aku terima email bagitau period dia datang sebulan 2 kali lepas ambik Ephyra.
Jangan risau!
Sebab aku adelah testimoni bergerak anda.

Aku pun alami benda yang sama.
Dulu, 2-3 bulan lepas guna Ephyra, period aku datang selepas 15 hari.
Nasib baik tak kena time bulan puasa. Kalau tak, masak aku nak mengganti.
Dia datang tak banyak tau.
Sikit..sikit...maybe sebab tu la kejap-kejap dia datang balik.
Tapi now dah ok.

Dulu period aku jenis yang hari pertama sampai ketiga melambak-lambak.
Now tak.
Now jenis yang hari 1-2 sikit je, boleh pakai panty liner.
Pastu hari 3-4 baru heavy tapi tak melambak macam dulu.
Dulu kalau hari 1-4 tu aku kena pakai pad overnight wing maxi!
Now takyah. Now maxi takyah wing pun takpe. 




Gift baru Ephyra - iPAD organizer.
Not necessarily simpan iPAD, charger and powerbank, tapi boleh sumbat apa je kat dalam tu - planner, buku cerita, pencil case, etc, sebab dia besar. Ukuran dia 34 x 21cm. Macam-macam boleh sumbat kan?

Yang ini aku replacekan deal RM390.
Last month beli RM390 dapat handbag organizer kan?
Ok, kali ni aku bagi iPAD organizer.
Tapi kena beli 2 la, beli satu tak dapekkk.

Sape nak deal RM590 sempat lagi sehingga 31 Ogos je.
Pastu takde dah sebab hadiah dah nak habis. Kalau hadiah habis awal, aku close awal.

Tapi aku akan releasekan 1 September.
Limited, hanya 50pcs saje.
Siapa copek dio dapek.





Ephyra Promo NEW : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 12:59 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER