walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Muka jerawat kecik-kecik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Muka jerawat kecik-kecik
2013-07-29

Pengumuman!

Aku gerak balik Terengganu Jumaat ni.
Sekali lagi diulangi, aku balik Terengganu Jumaat ni.
Aku ada kat sana sampai petang raya kedua.
Jadi, semua postage untuk Ephyra aku akan buat last day, Jumaat pagi.
Kalau sesape yang nak beli Ephyra tu, dipersilakan buat payment paling lambat Khamis malam sebab aku dah arrange dengan Pos Laju ambik pakej dari ofis pukul 10-11am.
Diulangi lagi, aku balik Terengganu Jumaat ni. Korang keje lagi kan next week? Eceh. *ada nada-nada riak di situ*

Memandangkan aku lepak Terengganu gila lama sampai aku tak tau aku nak buat apa kat sana selain dari berulang alik ke UMT, so sesiapa yang kat KT nak Ephyra, boleh email aku before aku balik. Aku boleh bawak ke sana and deliver by hand.



Ada sesape perasan billboard ni kat NKVE?
Ephyra now dah ada billboard ya.
Kalau tak salah aku hari tu masa sembang ngan founder dia (pompuan kat billboard tu adelah founder Ephyra) kata billboard ni dia pasang 3 bijik. Satu kat NKVE, pastu kat PLUS ada 2 bijik (dua-dua arah). Kalau agak-agak tengah drive ternampak billboard ni angkat tangan je la ya.


 
 Ni testimoni dari reader.
Memang betul, Ephyra boleh galakkan pertumbuhan rambut.
Kalau tak caya tanya aku.
Sebab aku pun ada penyakit rambut gugur sejak beranakkan si Rayyan.
Tapi belum kronik lagi sampai rambut berselirat atas bantal semua. Cuma aku perasan rambut aku makin sikit. Bila lama-lama guna Ephyra ni aku perasan banyak anak rambut tumbuh.


Yang kat bawah ni pulak kronologi email dari reader yang guna Ephyra :

 Email masuk on 17th July. First time user.
 

 My reply

  

Kepada ibu-ibu yang menyusukan anak, boleh jadikan testimoni ni sebagai reference ya, jangan risau pasal susu badan :)



Promo Ephyra masih ada selagi hadiah masih ada.
Hadiah habis, promo pun habis.

Gitu kekdah aku buat promo. Senang citer.

Yang nak beli sekotak, jangan terkejar-kejar. Don't worry, harga RM197 tu dah memang tetap. Ini memang harga baru untuk sekotak Ephyra, tapi untuk Semenangjung je la. Kalau Sabah/Sarawak, RM207/kotak.

Yang RM390 tu baru namanya promotion.
Sebab selain dari ada diskaun, ada juga free gift handbag organizer.

Ah tapi, kalau nak lagi best, grab terus 3 kotak, RM590.
Bukan je takat dapat shaker and dapat handbag organizer, tapi boleh dapat satu lagi gift yang korang leh pillih sendiri.


3 Ephyra
Free shaker
Free handbag organizer
Free Hello Kitty Bag or Travel Organizer
No extra cost
Free postage
..at only RM590

Tak paham kalu, aku kasik up gamba biar teghangggg bak kata P Ramlee :

 Package Ohsem 1


Package Ohsem 1

Nak order?
Sila klik link kat bawah.

INGAT!
Aku balik raya Jemahat ni.
Last payment Khamis okeh?





Ephyra Promo NEW : Click here and fill up the form
Senarai Agen Mak Aji's Cookies : Click here

posted by aveo757 @ 9:32 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER