walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Imbalance hormone <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Imbalance hormone
2013-07-09

Tak salah aku, dulu ada sorang reader email aku bagitau yang dia nak try Ephyra tapi takut bulu badan dia tumbuh makin banyak. Sebab aku kan selalu cakap yang collagen ni stimulates hair growth so this lady ada hormon issue. Jadi dia punya testosterone tu lebih menyebabkan badan dia hairy sikit. So aku ada respond to her email tapi dah takleh nak trace, ingatkan nak mintak dia baca entry aku yang ni.

This another reader, memang salah sorang pengguna setia Ephyra dari August tahun lepas lagi. Masa aku terima email dia ni tadi, aku leh cam dia ni yang mana satu walau tak pernah jumpa. Reader ni kalau beli Ephyra sekali 5, sekali 6, sekali harung buat stok agaknya. Kali ni email dia buat aku happy sangat sampai sebak baca sebab terasa diri macam dokter. Hahaha. Al maklom dulu mak suruh blaja malas kan. Tapi nak jadi dokter. Tapi malas. Puii.

Ok ni lagi satu testimoni Ephyra, worth reading especially orang yang ada masalah hormon, masalah berat badan, masalah jerawat :


 



Promo Ephyra 2 kotak and 3 kotak masih available.
Nama pun Ramadhan Promo kan, so haruslah sampai habis Ramadhan. Jadi jangan risau, promo ni available sehingga akhir Ramadhan nanti.


Ok thank you kepada yang order macaroni and lasagna from Ima.
Ima dah balik semula ke JB sehingga hari raya.
Jadi orang JB yang nak rasa macaroni and lasagna Ima, sila contact dia : ermawathy.ishak@gmail.com






Ephyra Promo NEW : Click here and fill up the form
Mak Aji's Cookies : Click here
posted by aveo757 @ 12:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER