walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Pilih <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Pilih
2013-06-25

Aduiiiiii.
Aku kemengahan rasanya minggu ni.
Memang macam ni la every year. Lagi dekat nak puasa lagi banyakkkkkkkkkk customer biotech aku request quotation. Dorang ni semua pakat shopping before puasa sebab bulan puasa masing-masing nak buat keje dengan senyap agaknya. Takpun malas nak buat keje pulun-pulun sangat sebab masing-masing puasa.

Masa tahun-tahun kegemilangan aku kat UNISEL dulu, masa UNISEL tengah banyak duit, every week memang ada je muka aku terpacul kat sana. Aku pernah sesaje terjah nak jumpa customer sebab dah alang-alang aku lalu kat Seksyen 7 tu. Senyap sepi bilik lecturer. Lab apetah lagi kan. Aku ni mencarik la mana pegi customer-customer aku ni. Rupanya dorang tengah usrah kat store (yang ditransform sikit space untuk ruang solat). Maka kat situ barulah aku faham kenapa dorang ni semua pakat shopping before puasa. Sebab bulan puasa memang selalunya customer biotech aku ni taknak buat keje sangat. Buat tu memang la buat tapi biasa la kan, puasa. Penat satu hal, pastu satu lagi masa ni la nak menambah amalan. Dapat usrah sejam ngan ofismate kira ok la tu kan.

So now aku tengah terkangkang-kangkang menyiapkan keje-keje. Ni pun tengah buat quotation aku pause jap siapkan entry ni. Tadi pagi-pagi dah berkeliaran ke Serdang and Bangi. Dan besok aku akan merantau lagi, merantau entah kemana untuk menyambung nyawaku.
Demi sesuap nasik.
Combi dengarlah...

Oh yes, ni nak bagitau yang kat rumah aku ni dah sampai berbagai-bagai jenis sample kuih raya.
Dulu aku dah bagitau 1 Ramadhan nanti, insyallah, aku akan allocate satu entry khas untuk promote kuih-kuih raya readers. Entry up for 24 hours. Maka berbondong-bondong la kuih raya dah sampai kat rumah aku mintak aku test. Kira aku dah tak payah beli kuih raya tahun ni. Kalau tetiba besok raya pun aku dah ready dah kuih aku melambak. Hahaha. Ko ada?

Kukis Mak Aji akan ditutup ordernya pada 10 July 2013.
Kami tidak akan menerima sebarang new order selepas waktu tu.
Kasik chan Mak Aji and the team puasa dengan tenang dan tak payah menggentel lagi.
Aku masuk rumah mak Aji skarang ya ampunnnnnn dah macam kilang!
Kat hall dah macam tadika sebab anak-anak Ima bersilat kat depan.
Pastu masuk kat dining area dah bersusun-susun kotak-kotak besar yang dah diketepikan untuk agen collect. Pastu masuk dapur dengan tepung berguni-guni, butter berbaldi-baldi, tu belum lagi kat bawah tangga dengan botol-botol kosong nak isi kukis bertepek-tepek. Kalau Mak Aji terus buat kukis sepanjang puasa, konfem dia tak sempat nak kemas rumah sambut raya.
Jadi, aku akan tutup order on 10th July 2013.

Ok ni berkenaan Ephyra.
Last week masa aku up pasal entry gift tu aku ada bagitau yang HQ sendiri akan provide their own gift tapi stary 1 July kan?
Ok now dorang percepatkan promo tu.
So start now, sape order 2 kotak akan dapat handbag organizer macam aku buat 2 bulan lepas.


  
Handbag organizer dia macam ni.
You buy 2 = you get handbag organizer + shaker
RM390


TETAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


If you buy 3 = you get handbag organizer + shaker + choose-your-own-gift
*item no. 1 bukan pink ya tapi kelabu. Ephyra HQ bagi satu kaler je, grey*

  Tapi sebelum order tu, meh la baca testimoni ni.


Email 1



 Email 2
 


Email 3



Email 4



Email 5





Untuk yang purchase 3 kotak, actually aku plan nak deliver 1 Ramadhan.
Sebab gift tu datang sekali dengan shipment barang biotech aku. Aku gi gata pi schedule shipment sampai 5-8th July sebab customer aku nak kit-kit tu dihantar lambat sebab nak longer expiry.
Bila dah ship out baru aku teringat dalam tu ada bag Hello Kitty and Travel Organizer. Fantagiro betul lah.

Tapi macam yang aku cakap, gift aku tu bukan aku pilih, yang tu aku mintak principal aku tukarkan hadiah-hadiah iPAD yang sepatutnya aku dapat, kepada bag-bag. Jadi I have no idea berapa banyak kaler merah, berapa banyak kaler pink, berapa banyak kaler biru ada dalam tu. Sebab tu aku mintak kalau ada yang berkenan kat mana-mana travel bag/hello kitty bag, place order dulu untuk book your gifts.

Dah ada yang buat payment pun untuk deal 3 kotak ni.
So yang tu memang aku dah securekan gift dorang.
Yang place order tapi nak bayar July pun boleh, aku takde hal. Reason aku allow booking tu sebab nak securekan hadiah.

Ok, now kalau sudah baca, mau order, dipersilakannnnnn.
Yang beli 3 kotak, sila tick section "My second gift".
Yang tak order 3 kotak, just leave this section blank.

Ni aku letak semua color utk bag Hello Kitty.






Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra + shaker, RM197 (Peninsular)
Ephyra + shaker, RM207 (Sabah/Sarawak)
Ephyra 2 boxes + gift + shaker, RM390 (Peninsular)
Ephyra 2 boxes + gift + shaker, RM410(Sabah/Sarawak)
Ephyra 3 boxes + double gift + shaker, RM590 (Peninsular)
Ephyra 3 boxes + double gift + shaker, RM620 (Sabah/Sarawak)
My second gift (Ephyra 3 box) Bag Organizer : Brown
Bag Organizer : Black
Bag Organizer : Red
Bag Organizer : Blue
Hello Kitty Bag : Khaki
Hello Kitty Bag : Black
Hello Kitty Bag : Pink
Hello Kitty Bag : Fuschia/Red
Hello Kitty Bag : Orange
Hello Kitty Bag : Dark Blue
Hello Kitty Bag : Brown
Hello Kitty Bag : Purple
Quantity
My address
Contact Number
Remarks

posted by aveo757 @ 11:20 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER