walk on wings, tread in air: KUIZ HARI IBU bersama Ephyra <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

KUIZ HARI IBU bersama Ephyra
2013-05-08


 
Gambar contoh


Macam last year, sempena Hari Ibu, Ephyra lancarkan sesuatu for you to grab.
Tahun lepas, kita buat promotion, harga turun kaw-kaw.
Tahun ni kita tak buat price reduction dah sebab harga yang sedia ada dah cukup tempting, RM197.
Jadi sempena Hari Ibu 2013 ni kita buat contest.

Don't worry, contest ni takkan men-torture korang pun.
Contest lite-lite je.
Contest geli-geli gitu.
Tapiiiiiiiiiii hadiah dia kebabommmm!!

Kekdahnya :


Kalau tak jelas lagi aku tak tau la nak cakap.
Aku dah buatkan point supaya senang faham tu.

 
Kata contest kan, takkan takde hadiah ye tak?
Walaupun contest ni mudah, tapi hadiahnya tidak murah ya.
Hadiah dia boleh buat tambah-tambah beli beg Coach.

Korang berpeluang untuk menang wang tunai :

Pertama : RM500
Kedua : RM300
Ketiga : RM200

dan 30 hadiah saguhati


Amacam?
Menjejes tak air lioq masing-masing?
Modal cuma sekotak Ephyra yang berharga RM197 je beb. Kalau terpilih sebagai pemenang, ko dapat berganda dari modal korang.

Paham semua kan?
Ok, lepas dah dapat resit pembelian dari aku, dah bergamba dengan mak masing-masing semua, emailkan kepada oceanlife2u@gmail.com dgn tajuk " KUIZ HARI IBU"


Apa yang perlu diemail?

1. Resit pembelian / bukti pembayaran dari aku.


2. Gambar anda dan ibu anda bersama Ephyra.
3. Lengkapkan slogan ini : "Ephyra telah memberikan kebaikan kepada saya dan saya ingin memberi ephyra pada ibu saya kerana ............ (tidak lebih 30 perkataan).

4. Sertakan juga maklumat berikut :
Nama anda & Ibu :
Umur anda & Ibu :
Nama agen : Diana Ishak
Facebook / Blog anda :


5. Tarikh tutup : 15 Mei 2013.

 
Tak banyak masa lagi ni. Cepat beli.
Yang dah beli dari aku, tak kira yang sekotak atau pakej Best Buy Deal, boleh email aku semula untuk dapatkan resit pembelian. Bulan May 2013 saja ya. Yang belum beli bukan ni, silakan email aku laju-laju.

Itu hadiah dari Ephyra
Ok yang ni hadiah dari aku pulak.
Aku akan tambah additional RM100 untuk setiap pemenang pertama, kedua dan ketiga SEKIRANYA pemenang adelah dari kalangan yang membeli dari aku.

So, jangan nak memikir-mikir lagi.
15 haribulan dah nak dekat sangat dah ni.
Boleh terus isi form ni kalau nak beli : Click here and fill up the form


posted by aveo757 @ 1:21 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER