walk on wings, tread in air: Ephyra : Hadiah berganda <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Hadiah berganda
2013-04-30

Kepada semua darling-darling Ephyra.
Ni ada benda nak bagitau.

Kita nak bagi FREE SEKOTAK EPHYRA untuk setiap testimoni bertulis/bergambar yang terpilih.
Kekdahnya simple je.
Macam testimoni-testimoni yang aku terima sebelum ni. Hantar kat email je pun boleh.
Cumanya, kena sertakan gamba sekali.
Kalau ada gambar before and after guna Ephyra lebih baik.
Kalau takde gamba before, just sertakan gambar korang pegang kotak Ephyra, atau gambar tengah tuang sachet Ephyra dalam gelas, atau tengah susun-susunkan kotak Ephyra (bukti korang pengguna Ephyra tegar) atau apa-apa je. Tapi mesti ada muka korang dalam gambar tu.
Dan gambar tu haruslah disertakan bersama-sama testimoni korang.

Tak susah kan?
Haaaa, kalau tak susah sila la buat cepat. Hantar testimoni bertulis sekali kat aku : aveo757@yahoo.com.


 Ni salah satu contoh email yang aku terima dari pengguna tegar Ephyra.
Dia buat tempat letak kasut :)
Pesanan untuk adik ini - Sila hantar lagi gambar ni tapi kasik nampak muka ko terselit kat tepi ya, pastu bagi testimoni bertulis sekali. Kalau mengagumkan, Ephyra akan hantar sekotak for free.


Pastu ada yang tanya aku if aku jual bag organizer yang aku bagi as gift 1st batch hari tu.
Jawapannya adelah NEHI.

Pastu ada jugak tanya camana aku boleh bagi Hello Kitty Tissue Box tu for free sebab ada yang beli dengan harga RM27.

Actually aku pun dapat free.
Hahahha.

Cenggini, salah satu agency biotech product yang aku carry ada buat monthly sales target untuk semua distributor dia tahun ni. Nak bagi distributor semangat buat keje dia la kan. Dia letakkan target USD180K untuk distributor hit tahun ni. So kiranya setiap bulan kena hit USD15,000. Dia akan bagi la imbuhan like gadjet-gadjet terkini setiap bulan pada distributor yang hit. Memandangkan bulan lepas aku dah hit sales untuk 2 bulan terus, maka datanglah idea aku untuk mintak benda lain dari dia. Apa dia ingat dia je boleh letakkan syarat kat distributor? Aku mintak dia tukarkan nilai imbuhan yang company aku dapat tu kepada bentuk lain. Jadi, aku bagitau dia aku nak bag organizer 35 bijik, Hello Kitty, 35 bijik, bla bla bla 40 bijik, bla bla bla 30 bijik......

Soooooooooo, kiranya imbuhan yang patut company aku dapat free, aku bagi la pada pengguna Ephyra pulak. Customer-customer biotech aku ni tak berapa layan sangat kalau aku bagi iPAD ke, iPOD ke. Sebab selalunya hadiah tu takkan dapat kat student (user), tapi akan dapat kat supervisor (lecturer) dorang gak. So, dorang lagi appreciate kalau aku bagi price reduction dari bagi free gift.
Baik aku bagi free gift kat korang kan?
So sesape yang beli Best Buy Deal, korang dapat 2 in 1.
Dapat price reduction and dapat free gift sekali.
 

Ni free gift 3rd batch.
Yang set-set Jumaat and Sabtu lepas dapat gift yang ni.
Cosmetic bag.
Boleh sumbat segala tok nenek bedak, krim, mekap, simpan kat opis. Time nak masuk surau solat, angkut beg ni. Nak bawak time travel pun boleh je.
Nak jadikan henbeg terus pun layan gakkkk.



Ada cermin lagik.


So, kalau rasa-rasa nak dapat gift berganda, hantarkan testimoni terbaik kepada aku. Pihak Ephyra akan pilih mana yang terbaik untuk dibagi 1 kotak free Ephyra. Jimat sebulan wehhh. RM197 tuuuu.






Best Buy Deal Ephyra : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 8:41 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER