walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Bintik-bintik dan noda-noda <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Bintik-bintik dan noda-noda
2013-04-21

Best betul bila dapat testimoni bergambar.
Senang sikit keje aku. Hehe.
Kalau bergamba ni korang pun senang paham sebab masing-masing boleh nampak perubahannya.

Selalunya testimoni pengguna Ephyra ramai yang alami perubahan yang sama like anak rambut start tumbuh dengan banyak, muka lagi glow, kulit lagi cerah, bertenaga and lawas. Tapi payah nak concince-kan orang kalau setakat dengan tulisan je kan. Tapi aku pun paham, tak semua orang willing nak share gamba muka. Takpe, yang tu aku paham. Share testimoni bertulis pun dah ok dah.

Ok, ni aku nak share testimoni pengguna Ephyra tentang PIGMENTASI.
Mana-mana yang email aku tanya if Ephyra can atasi masalah jeragat, jawapannya adalah YES.



Pengguna Ephyra ni duduk semeja dengan aku masa event Ephyra that day. Nampak dia sangat happy cerita pengalaman dia guna Ephyra. So korang boleh tengok sendiri testimoni yang dia provide. Nak kasik clear kulit muka dengan jeragat of cos ambik masa. Jangan expect hari ni ko minum, minggu depan dah PLINGGGGGGG muka berseri-seri bercahaya penuh keimanan. Takde dowhh.

Tapi customer ni (Sya nama dia) dah buktikan pada kita semua yang dengan ambil Ephyra secara konsisten dan disiplin selama 2 bulan, masalah pigmentasi dia berkurangan. Aku rasa kalau kita yang belum ada masalah ni dah minum Ephyra awal-awal, insyallah kita boleh mengurangkan kebarangkalian dapat jeragat, insyallah. Kalau ada sesiapa yang notice jeragat dia berkurangan lepas ambik Ephyra, please share dengan aku ya.



Ni testimoni bertulis dari Sya masa event Ephyra hari tu.
BARU 2 BULAN guna Ephyra!

Aku sendiri dulu ada masalah keputihan.
Bukan hari-hari ada discharge. Tapi everytime nak datang period. Benda ni memang quite normal. Kebanyakkan wanita bila nak datang period atau selepas period akan datang discharge. Antara banyak dengan tak banyak je la. Macam aku tak banyak cuma keputihan tu macam tanda lagi 2-3 hari period nak datang. Ada sesetangah yang datang keputihan, akan rasa gatal-gatal and berbau. Alhamdulillah aku takde la pulak rasa gatal-gatal cuma kita rasa tak selesa la kan.

Ada sesetengah pompuan, kalau badan rasa letih kurang rehat atau penat sangat, keputihan boleh datang juga. Sebab tu dari dulu pakai pantyliner sebab tak selesa okeh kejap-kejap spender kau basah. Rasa macam taknak pakai spender lansung pun ada.

And ada juga yang datang keputihan setiap kali selepas 'bersama' (ecehh, sejak bila aku cakap berlapik ni?? 'Bersama' kauuuuuu. Puiii)

Bila aku dah lama consume Ephyra ni baru aku perasan yang aku dah takde masalah keputihan lansung.
TAK ADA LANSUNG.
Selalunya kalau dah nak datang period aku mesti gelisah sebab tak selesa kejap-kejap kena tukar pantyliner. Kejap-kejap kena basuh cik pet. Lama-lama keputihan tak hilang, cit pet yang hilang. Abis tu asik menyetal je keje. Apa taknya. Lama-lama tertanggal terus.



Ni testimoni oleh new customer yang baru try Ephyra, kawan seopis En Wan. Ntah bila masa la laki aku ni gi promote Ephyra. Memang ramai yang notice benda pertama terasa bila ambik Ephyra is tenaga. Tapi macam yang pernah aku cakap, ada sesetengah yang akan alami rasa mengantuk. Untuk kali kesekiannya aku bagitau (takpe, aku takde hal nak repeat ni berulang kali pun) rasa mengantuk tu bukan semua alami. Ini terjadi sebab Ephyra juga ada algae extract.

Algae ni ada komponen yang bertindak sebagai agen pelindung diri. Bila ada pemangsa dekat dengan dorang, dia akan bebaskan this komponen iaitu fatiguing factor. Pemangsa yang alah pada komponen ni akan rasa lemah. Untuk sesiapa yang alah, akan rasa mengantuk. Tapi setakat ni yang bagi feedback pasal mengantuk tak ramai. Dah nak 2000 kotak aku jual, tak sampai 10 orang yang mengadu dorang rasa mengantuk. Kebanyakkannya boleh terima Ephyra tanpa masalah. Tapi aku ada suggest mana-mana yang rasa sleepy tu untuk ambik dengan vitamin B complex, insyallah rasa mengantuk tu tak ada.

Macam aku pulak takleh terlebih makan, terus takleh tido-tido. Macam mak mertua aku pun sama, agak-agak dia nak buat keje extra, dia akan ambik Ephyra. Tapi bila ko ambik Ephyra, time tido adelah tido yang nyenyak. Tu yang aku suka. Rasa bila bangun tu segar je badan.



Haaa...tu dia. Tang no. 7 yang mahal tu.





Best Buy Deal Ephyra : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 12:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER