walk on wings, tread in air: Ephyra : Testimoni : Biarlah gambar yang meluahkan segala-galanya. Aku tiada kata-kata... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Testimoni : Biarlah gambar yang meluahkan segala-galanya. Aku tiada kata-kata...
2013-04-04

TestiSmoni...testiSmoni...
Kali ni testimoni bergamba pengguna Ephyra.

Ok sebelum tu untuk kali keduanya aku up kat entry pasal tracking number Pos Laju.
Kalau boleh bila aku emailkan tracking number tu jangan terus check. Bila terima tracking number dari aku, maknanya pakej dicollect oleh Pos Laju hari yang sama. Secara lojiknya, nombor tracking tu takkan ada apa-apa rekod di website. Tapi, ada a few cases tracking number tu di-recycle berkali-kali. Jadi jangan terperanjat kalau korang trace and tetiba barang dah sampai ke mana-mana ntah dari tahun lepas. No, aku tak silap type nombor. Memang tu lah nombornya cuma Pos Laju tak masukkan new rekod. Once new rekod dah masuk, rekod lama akan terpadam. Benda ni bulan jadi pada korang je tapi pada aku sendiri. Aku order barang, bila check rekod ada 2 rekod. Satu rekod barang dah sampai ke Langkawi, satu lagi on the way ke rumah aku. Jadi, jangan check terus tracking number yang aku bagi tu, check la malam-malam ke, esok pagi ke. Ok?

Ok now, testimoni bergambar pengguna Ephyra....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


 Budak ni dah cantik dah.
Bila bekas jerawat dia hilang, makin cantik kan?
 Suwit sangat budak ni.


 
 Ramai yang tanya aku if Ephyra boleh hilangkan jerawat and jeragat.
Jawapan dia yes.


In fact, kebanyakkan kosmetik/klinikal treatment untuk muka gunakan suntikan collagen or suntikan vitamin C untuk kurangkan masalah kulit, especially muka la yang orang dok concern sangat.
Ephyra juga gunakan teknik yang sama iaitu replenishment of collagen. 

Tapi ko janganlah expect malam ni makan lusa pipi kau dah bak pauh dilayang. Buah oren sebijik pun ada lebih kurang 60-70mg je vitamin C. So kalau ko nak dapatkan 1000mg (kebanyakkan vitamin C tablet adelah 1000mg) ko nak kena hadap berapa kotak oren agak-agak?

And kita tau vitamin C stimulates penghasilan kolagen. So kalau nak harap kat oren semata-mata, untuk dapatkan kolagen mau berak oren ko nanti. Jadi, selain suntikan kolagen or suntikan vitamin C (bak kata Ifa Raziah "Bukan semua orang mampu buat suntikan vitamin C") korang boleh ambik Ephyra. Aku malas la nak citer panjang-panjang sangat kan. Sebab tu aku suka letak testimoni. Tapi testimoni bertulis panjang la pulak kena baca, so ni aku tepek testimoni bergamba. Takyah baca. Hadap je.......dan renung-renungkan.
Renung-renung ya.
Bukan tenung-tenung.




Aku boleh imagine betapa happy-nya dorang ni bila muka dah kembali ok.
Nak dapatkan mulus macam kulit baby tu boleh, bukan tak boleh. Tapi makan masa. So, kena rajin comsume and disiplin. Kalau malam ni makan, esok tak, lusa sambung, tuilat tak, ujung-ujung sambung bulan depan memang payah la kan. Sebab tu ada reason kenapa dokter suruh kita makan ubat 3 kali sehari, ada reason kenapa dokter tulis ubat itu mengantuk, ada reason kenapa Ephyra suruh makan 2 kali sehari.

Macam aku, masa first aku test Ephyra, aku makan 2 kali sehari. Ikut macam dorang suggest. Memang hari ketiag je muka aku dah nampak merah-merah. Tak tau la dia nak bersalin kulit ke apa. Tapi alepas tu memang nampak muka lain. Paling aku notice is bibir. Pink-pink gitu.



See?
This lady ada masalah kulit yang agak heavy, tapi alhamdulillah, now jerawat dah hilang. And now dia continue consume untuk maintain the kulit and slowly hilangkan parut jerawat.


Yes, memang now Ephyra ada harga baru.
RM197 adalah harga kekal. Ini bukan harga promo tapi harga baru sempena ulang tahun pertama Ephyra. Harga yang aku offer last time ada harga hilang akal. Aku belum plan nak bukak lagi offer hilang akal macam hari tu. Tapi aku taklah kijam. Sebab tu aku offer beli 2 kotak dengan harga yang murah dan ada free gift. Free gift akan bertukar-bertukar setiap 30 orang (yang beli 2 kotak).

Jadi jangan risau tanya promo Ephyra ni sampai bila.
Ini bukan promo, ini memang harga baru.
Tapi promo aku tu berjadual. Anytime aku nak tarik keluar, aku tarik.

Sabtu ni event di Bora Ombak tu pun sebenarnya adalah untuk menyambut ulang tahun pertama Ephyra. Ada sesi suai-kenal, sessi testimoni sharing, sesi videoshoot and photoshoot, ada media, ada retis (retis adelah rahsiaaaaa).




posted by aveo757 @ 10:30 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER