walk on wings, tread in air: Ephyra : Green Apple Group <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Ephyra : Green Apple Group
2013-03-30

 

Rupanya ada yang perasan slide ni kat www.fleurcloset.com.
Aku ingatkan malas nak war-warkan dulu, biar aku setup slide je, kendian-kendian bagitau. Rupanya ada gak yang perasan. Thank you la sebab melawat 'rumah' aku kat sana.

Menjawab soklan peng-email, YES, Ephyra ada harga baru.
Cuma RM197/kotak TAPI new price bermula 1st April. Tak lama dah, lusa je pun. Sebab tu bila semalam ada 3 orang tanya nak beli Ephyra, aku suruh hold sampai next week. Rugi kang kalau bayar RM228, bersabar sampai Isnin, dapat harga baru.

Harga RM197 (Semenanjung) and RM207 (Sabah/Sarawak) ni adalah harga dari pihak Ephyra sendiri. Nak tau harga aku pulak, silakan visit website untuk tau harga Package Deal. Untuk package deal ni, harga lebih murah dan ada free gift. Free gift ni dari Green Apple sendiri. *kelip-kelip mata*

Dah nama pun free gift kan, haruslah misteri. Mana leh bagitau.
Yang aku boleh bagitau adelah hadiah ini berbeza-beza. Setiap 30 orang, free gift akan bertukar.
Jangan risau, free gift takde kena-mengena dengan kolagen. Ni something different. Kalau nak tau, silakan order laju-laju next week. Mana la tau kot-kot dapat hadiah Anuar Jen ke kan.




Dan aku nak invite 5 orang ke event SEPETANG BERSAMA EPHYRA, Sabtu ni di Bora Ombak.
5 orang yang bakal hadir ke event ni haruslah pernah beli Ephyra dari aku.

Caranya :

1. Write a testimoni, takyah berjela, letak point-point pun dah ok.
2. Nyatakan sejak bila guna Ephyra (minggu lepas, bulan lepas, tahun lepas, etc)
3. Pastikan ada nama penuh dan umur sekali.
4. Emailkan testimoni tu pada aku : aveo757@yahoo.com
5. Lelaki and perempuan tak kisah, janji satisfied customer.

Testimoni harus sampai ke inbox aku selewat-lewatnya Rabu 11.59pm kerana aku perlu submit nama untuk pihak Ephyra prepare apa-apa yang patut.

Apa yang akan berlansung di Bora Ombak :

1. Sesi beramah-mesra.
2. Testimoni sharing.
3. Those yang willing to share testimoni di sana, akan dapat 1 box Ephyra 30 sachets. Jadi jangan segan-segan, jimat RM197 tuu.
4. Videoshoot and photoshoot.
5. Jangan risau pasal mekap, ada mekap retis touchup korang kat sana nanti.
6. Jangan lupa, dress code adelah biru atau putih (top). 

So, Green Apple Group, jangan lengah-lengah.
Cepat hantar testimoni. Kita berjimba di sana ramai-ramai.
Nanti kita upload video kita kat KEEK eh. Wakakakkakaka.

Ok, kalau yang nak order Ephyra pakai Paypal, boleh ke www.fleurcloset.com. Kalau nak offline payment, boleh isi this form :



Name:
Email Address:
I would like to purchase Ephyra for Peninsular Malaysia, RM197
Ephyra for Sabah & Sarawak, RM207
Ephyra Best Buy Deal 2 boxes + FREE GIFT, RM390 (Peninsular)
Ephyra Best Buy Deal 2 boxes + FREE GIFT, RM410 (Sabah/Sarawak)
Quantity
Address
Contact number
Remarks

posted by aveo757 @ 12:49 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER